Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Toyota forventes at fortsætte

Formel 1 
05/09/09 

Der har været mange rygter om at Toyota er på vej ud af Formel 1 og i det hele taget er der stor usikkerhed omkring teamet. De har endnu ikke skrevet under på Concorde aftalen, ligesom kørerne heller ikke har fået at vide om de er med igen i 2010. Men nu går trenden mod at de bliver i Formel 1, og vil endeligt kunne bekræfte det til november.
 

Alt sammen har selvfølgelig noget at gøre med økonomi, og det har været en offentlig hemmelighed at Toyota har haft det største budget i en årrække, men stadig ikke har kunnet levere en racer der kan vinde. Alle venter derfor på det afgørende bestyrelsesmøde i Toyota koncernen den 15. november. Her forventes det at der igen gives grønt lys til at beholde Formel 1-projektet, måske dog kun for en kortere periode. Men beløbet som vil blive stillet til rådighed vil blive markant mindre. Det menes at de vil næsten halvere støtten og det kan i sidste ende skrue voldsomt ned for ambitionerne. Omvendt skal der kigges efter andre partnere og sponsorer.


Toyota har stadig ikke ramt den første Formel 1-sejr
(Foto: Toyota F1)

Teamet kæmper stadig for at levere resultatet som alle skriger efter - en sejr! De er blevet overhalet af flere hold og efter ellers lovende tilløb, måske især i år hvor de havde en fordel i den første del af sæsonen, er det ikke blevet til den forløsende sejr. Der er stadig fem forsøg tilbage i denne sæson, men hvis det fortsætter som det plejer så kører Toyota stærkt, men bare ikke stærkt nok!

Benji

Læs mere om:
  • Panasonic Toyota Racing
  • Toyota afviser et farvel
  •