Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib og Karsten er klar til DM-3

DM Rally 
04/09/09 

Ikke siden maj, har der været kørt om DM point i rally, men det er slut nu. Lørdag d. 5. sept.går det løs på Fyn, med nogle af de bedste prøver i Danmark.
 

Da der i 2008 blev kørt DM på Fyn, stod den afgørende match mellem Martin Johansen og Ib Kragh. På mållinjen adskilte kun ½ sekund de to, desværre i Martins favør.

"Det er længe siden vi har kørt en rally prøve, og faktisk var vi jo ikke ovenud heldige sidst, med vores punktering, som sled lidt hårdt på bilen, så vi skulle helst have lidt flere point med hjem i hatten på lørdag", fortæller Ib, der er spændt på at få Puntoen med ud på de gode prøver på Fyn. "Der er altså virkelig nogle herre prøver imellem, og vi skal nok få luft under alle 4 hjul et par gange i løbet af dagen", griner Ib. Med træk på alle hjul, burde der være en lille fordel, frem for de tohjulstrukne biler i det tilfælde at regnen kommer, og det ser det jo ud til at den gør, men modsat har Ib aldrig kørt bilen på en regn fyldt hastighedsprøve, så det skal blive interessant at se hvordan det går.

"Det er et fint lille kort løb at starte op med efter sommerpausen, men modsat betyder det også at der skal lægges fra land i et højt tempo straks fra start og der er ikke tid eller plads til fejl, for kommer man bagud, er løbet ikke langt nok til at indhente det tabte, så høj fart og en god rytme er 2 vigtige ingredienser til succes på Fyn", fortæller Ib, der kører efter de 20 point, men det er der som regel også andre der gør. Med kun 3 uger til næste DM er det også vigtigt ikke at oversatse og dermed lave buler, eller det der er værre.

Løbet starter kl. 12:00 og slutter igen kl. 17:30 lørdag aften.

IK Rally Racing

Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • Fyn
  • 05/09/09 - Fyn - DM Rally
  •