Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Mansell come-back på Silverstone

Le Mans
Series 

05/09/09 

Der er dømt familie-træf, når sidste afdeling af dette års Le Mans Series mesterskab afvikles på Silverstone.
Nigel Mansell (56) Formel 1 verdensmester 1992 m.m. gør come-back i international motorsport, sammen med sin søn Greg Mansell og Lawrence Tomlinson starter ”Nige” i en Ginetta-Zytek GZ09S i den store LMP1-klasse.
 

Nigel Mansell har testet Ginetta'en et par gange på Snetterton og glæder sig i den grad til at køre bilen på Silverstone.
”Det bliver meget specielt for mig, dels skal jeg dele bilen med min søn Greg og dels bringer Silverstone mange gode minder frem. Her har jeg vundet flere betydningsfulde sejre tidligt i min karriere og senere i Formel 1” udtaler den 'gamle champ' - Mansell vandt det engelske Grand Prix på Silverstone i 1987, 1991 og 1992 (alle gange i Williams racere).

Greg Mansell, der har netop sluttet samarbejdet med Ultimate teamet i Renault World Series udtaler:
”Jeg glæder mig til at køre med i LMS og specielt i 'kongeklassen' LMP1. Det bliver en speciel oplevelse, at skulle dele bilen med min far!”

Som om det ikke var nok, så stiller Nigel Mansell's anden søn Leo til start i GT2-klassen i Ferrari.

Them

Læs mere om:
  • Greg Mansell
  • Leo Mansell
  • Silverstone
  • 13/09/09 - Silverstone - Le Mans Series
  •