Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

FC Midtjylland på Estoril: Top fem er målet

SuperLeague 
04/09/09 

Kasper Andersen vil avancere i weekenden og byder Formel 1 kører velkommen i feltet
FC Midtjyllands racerkører Kasper Andersen er bevidst om opgaven før weekendens spændende løb, der er nr. 4 ud af 6 i årets Superleague Formula og foregår på den legendariske Estoril-bane i Portugal. Sæsonmålet er en plads i top fem. En placering, der kan erobres i den kommende weekend.
 

- Det har været en super weekend, hvis vi forbedrer vores 8. plads og ligger nummer 5 i den samlede stilling, når weekenden er ovre. Teamet og jeg skal have så mange point som muligt, siger 25-årige Kasper Andersen, der har gode erfaringer fra banen, og dem tager han med i sin jagt på en topplacering.

- Det er en bane, der ligger godt til mig, og jeg var tæt på at sætte bedste tid sidste år. Banen har det hele. En langsom chikane og et hurtigt sving på langsiden. Det er en teknisk svær bane, og det bliver med garanti en actionfyldt weekend for tilskuerne, som kommer til at se et race i absolut topklasse, siger Kasper Andersen.


(Foto: Rasmus Bech, FCM.dk)

Flere og flere får øjnene op for Superleague Formula. Fodboldklubberne supplerer det bløde græs med varm hård asfalt og henter nye profiler. Forud for weekendens løb præsenterede Sevilla FC Sebastien Bourdais som ny kører. Franskmanden har vundet flere løb og har over 20 Formel1 løb på CV'et, og ifølge Kasper Andersen er det godt at få en stærk kører til serien.

- Det er hamrende godt for serien, at vi får flere stærke kørere ind. Det er godt for konkurrencen, og for mig personligt. Han er i samme kaliber som Pantano, og ham har jeg vist, at jeg kan køre fra. Det giver god selvtillid at køre mod de bedste kørere - og slå dem. Så jeg er bestemt glad for, at han kommer til, fastslår den ambitiøse racerulv Andersen.

Der er lagt op til en weekend med masser af action i det portugisiske solskinsvejr. Du kan følge søndagens andet løb på TV3+ fra klokken 14.50, mens begge løb kan ses på Eurosport2 kl. 11.00 og 15.00.

FC Midtjylland
Torben Kølbæk


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Estoril
  • 06/09/09 - Estoril - SuperLeague
  •