Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Ikke den bedste weekend for Nygaard og Outzen

ADAC GT
Masters 

25/08/09 

I den forgangne weekend blev der kørt en afdeling af den tyske ADAC GTMaster serie. Det skete på Nürburgring hvor blandt andet også Le Mans Series afviklede en afdeling. For vores to danske deltagere blev det en weekend som mere eller mindre skal i glemmebogen.
 

Michael Outzen og Christoffer Nygaard var her i weekenden igen i aktion i den tyske ADAC GTMaster serie. Og selvfølgelig havde de begge håbet på topresultater i deres respektive racere, Audi R8 LMS og Ford GT, men da weekenden var ovre, var det så som så med de brede smil.

Tidskørslerne forud for de to heats magede så således at Christoffer Nygaard i hans Ford GT og sammen med makkeren, Walther Lechner jr, skulle starte det første af to heats som nr. 7 mens Michael Outzen og hans makker, Christopher Mies, skulle starte som nr. 14 i deres Audi R8 LMS.


(Foto: Natascha Theisen)

Desværre kunne ingen af danskerne og deres respektive medkørere holde deres placeringer. Værst gik det for Michael Outzen og Christopher Mies der måtte udgå allerede efter 10 omgange. Tilbageskridt var der også for Christoffer Nygaard der sammen med Walther Lechner jr. faldt tilbage på én 10. plads.

Andet heat bragte dog lidt solskin ind over Michael Outzen og hans medkører. Da heatet blev flaget havde de fået kørt sig ind på slutplacering som nr. 9. I den anden bil med dansk islæt blev det derimod til endnu en tilbagegang. Dog ikke så meget idet at Christoffer Nygaard og hans medkører sluttede på én 13. plads.

Ikke det bedste resultat for de to danskere, men der resterer endnu nogle afdelinger, hvor de kan søge at revanchere sig.

Dons

Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Michael Outzen
  • Walter Lechner Jr.
  • Nürburgring
  • 23/08/09 - Nürburgring - ADAC GT Masters
  •