Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Martin Marrill i halvmaraton

Diverse 
03/09/09 

DTC køreren Martin Marrill deltager i Wiley X Team Challenge, inviteret til at løbe halvmaraton sammen med racerkøreren Michael Outzen
At man skal være i god form som idrætsudøver, kommer næppe bag på nogen. Men at racerkørere skulle være i top som atleter, er ikke så udbredt en opfattelse. Mød op ved Holstebro Musikteater på lørdag den 5. september, når DTC køreren Martin Marrill fra teamet M-Sport deltager i Wiley X Team Challenge eventen. Så kan det være at I går hjem med en nyvunden forståelse for racerkøreres fysiske formåen.
 

Lørdag deltager den 27-årige mønske DTC kører i dysten om æren og velgørenhed, når han sammen med Michael Outzen udgør racersportens spydspids i kampen om sejr i den 30 kilometer lange halvmaraton. Martin dyrker meget sport, primært cykling, spinning og vægttræning. Så løbeskoene er ikke hans primære transportmiddel.

”Jeg glæder mig meget,” forklarer Martin. ”Jeg dyrker meget sport, cykler rigtigt meget både på landevej og mountainbike. Løb er ikke noget jeg har gjort så meget i. Men jeg er i en intens træning op til på lørdag. Så det bliver spændende at se om jeg kan følge med. Michael Outzen, som jeg kender fra DTC, har en lige så stor vindermentalitet som jeg. Så vi nægter at give op!”


Martin Marrill.
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Adventure løbet består af to personers teams, som ikke må komme længere end 10 meter fra hinanden. Det er heller ikke tilladt at fortsætte på egen hånd, skulle den ene af holdets medlemmer udgå. Man skal hjælpe andre hold, såfremt de skulle blive ramt af uheld eller skader. Så det er lige så meget et spørgsmål om at samarbejde, udtænke strategi, og sikre at begge løbere i teamet er lige motiverede.

”Vi skal løbe mod den olympiske letvægts doublesculler roer Juliane Elander Rasmussen, som vandt Stjernetræf på TV2. Hende er jeg lidt nervøs for, hun er uden tvivl i rigtig god form. Vi har meget stor respekt for hende og hendes holdkammerat, så det er ikke noget vi tager let på. Men vi giver ikke op uden kamp!”

Audi GT3 sportsvognskøreren, Michael Outzen er ligesom Juliane Elander Rasmussen sponseret af Wiley X, og skal således invitere en anden sportsudøver at løbe adventureløbet sammen med. Michaels valg faldt på Martin Marrill der i år deltager i Danish Touringcar Championship i en Seat Leon Supercopa, i et samarbejde mellem hans eget team M-Sport og Perfection Racing, der også faciliterer Chevrolet Motorsport Danmark.

Europamesteren Juliane Elander Rasmussen er kendt som en professionel olympisk roer fra Odder Roklub, der som sin anden sportsgren og hobby løber maraton. Så Marrill og Outzen har sat sig et stort mål, da Juliane undervejs i TV2 programserien Stjernetræf formåede at imponere selv B. S. Christiansen.

Lørdag klokken 09.00 går starten på en 30 kilometer lang løberute, med start og mål foran Holstebro Musikteater. Der vil være indlagte events, så som vandpassage og andre spektakulære udfordringer. Så også for publikum bliver det en spændende oplevelse, og de to racerkørere glæder sig meget, og håber på et talrigt publikum.

Løbet sponseres af solbrilleproducenten Wiley X Europe LLC, og startpengene går ubeskåret til støtteforeningen STSOP, som igennem de indsamlede midler sikrer det økonomiske fundament for ” Danske Soldaters og Pårørendes Støttefond”. Dagen hvorpå løbet afholdes, den 5. september, er således officiel flagdag for de danske udsendte styrker.

Aslak Vind
Press Officer
Martin Marrill
M-Sport


Læs mere om:
  • Martin Marrill
  • Michael Outzen
  •