Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Massa vender tilbage i 2010

Formel 1 
03/09/09 

Felipe Massa vender ikke tilbage mere i denne sæson, men lægerne har givet brasilianeren grønt lys for at arbejde sig frem mod et comeback i 2010.
Det er resultatet efter at han har været igennem en undersøgelse i Miami, USA.
 

Massa havde ellers håbet at der var mulighed for at vende tilbage i slutningen af sæsonen, men det er blevet udelukket. Han skal igennem yderligere en operation for at rette op på de skader han fik i ansigtet efter det dramatiske uheld i Ungarn.
Teamet noterer sig at de er glade for at de kan regne med ham igen fra 2010, hvormed det også indikeres at han fortsætter yderligere en sæson.

I mellemtiden vil han arbejde med sin fysiske form, køre lidt gokart og vente på at han igen er klar til at kunne køre Formel 1. Imens har Luca Badoer været erstatning, men efter alt at dømme bliver han allerede pillet ud igen da han simpelthen er for langsom til Formel 1.

Benji

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Scuderia Ferrari
  •