Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Fra agterlanterne til hurtigste omgangstid

Advan Cup 
11/08/09 

"Da vi kom til Padborg Park, var det vel vidende at vi ville være langt bagefter, for sidst vi var her, var vi langt bagefter og ødelagde vores motor. Så denne weekend skulle bruges til at finde fart og set-up. Den frie træning viste os hvor vi lå, nemlig på en 9 plads, ikke godt, men nok hvad vi havde regnet med."
 

Til tidstagnigen blev der skruet lidt og arbejdet med bilens balance og det hjalp, så en plads som nr 7 blev det til, men hurtigheden manglede stadig.

Første heat var heatet hvor en placering skulle vindes, men sådan gik det ikke, for da bilen skulle i andet gear hoppede et gearkabel af og efterlod en skuffet Steffen på inderkredsen. Kablet kom på igen og resten af heatet blev brugt som træning, men farten var stadig ikke af finde.

Til andet heat blev der skruet lidt igen. Til dette heat var der ingen forventninger, kun at se hvordan bilen kørte. Allerede inden første sving havde Steffen vundet 4 pladser, men desværre bliver han fanget bag nogle langsommere kører, der ikke kan følge de forreste og da de kører sammen i indgangen til Big-Mag taber Steffen endnu mere terræn til de første, men nu da Steffen er kommet fri viser det sig, at de vise sten er fundet for bilen køre bare perfekt og Steffen sætter hurtigst omgangstid.

"Jeg havde en god weekend og vi fandt et godt set-up, hvor vi kan være med i toppen, så jeg et tilfreds, men min glæde er dog blevet lidt ødelagt, da jeg efterfølgende har set at jeg er blevet pålagt en strafbane som jeg er total udeforståene over for og yderligere pålagt 10 sek straf for ikke at udføre strafbanen?"

"Jeg er i gennem tiden blevet pålagt flere uforståelige straffe, men denne er for grov jeg har efterfølgene ringet til DASU, og de oplyser det er for at køre Bruno Rasmussen af." fortæller Steffen Larsen.

"Jeg lå to biler bag Bruno Rasmussen da den foran kørerne kører Bruno Rasmussen af i et overhalingsforsøg 20m foran mig. At jeg kan få en straf for det en snart grænsen, og jeg håber virkeligt at der bliver strammet MEGET op på det kaffekursus man skal på for at dømme og indrapportere, for det er da for galt og at de er frivillige er ikke nogle undskyldning for vi kørere bruger vores surt tjente penge på vores sport men heldigvis er det på video fra bilen og en kopi er sendt til klasse repræsentanten som går videre med det for der skal strammes op på det område."

Steffen Larsen


Læs mere om:
  • Steffen Larsen
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Advan Cup
  •