Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Endurance Championship

Team VHA Trim Motorsport ti minutter fra sejr

Danish Endurance
Championship 

02/09/09 

DEC - Danish Endurance ChampionshipTeamet havde grundet afbud fra Peter Elgaard, allieret sig med DTC kører Jens Reno Møller ved 3. Afdeling af DEC på Ring Djursland.
Vi slutter på en ærgerlig 7. Plads, men glæder os trods alt over at det lykkedes at få bilen repareret efter et uheld i tidtagningen og fik vist at vi har speeden og strategien til at vinde løb.
 


Team VHA Trim Motorsport.
(Foto: Morten Alstrup)

Under tidtagningen hvor teamet opnåede 2. hurtigste tid generelt opstår der en episode hvor en langsommere konkurrent overser Peter Rasmussens overhaling. Dette resulterer i en udramatisk kollision og afkørsel.
Da bilen ankommer til pitten viser det sig dog at den har taget stor skade og nu begynder kampen mod uret, der er kun 30 minutter til start.

Køler, front og hjulophæng var beskadiget og teamet havde ikke nye dele med. Det lykkedes at låne en brugt køler fra en Suzuki Swift og en bunke forskellige kølerslanger rund om i pitten, kofangeren blev tilpasset og køleren monteret med strips og tape, nu var tiden gået og bilen blev sendt på banen velvidende at køleren måske ikke kunne klare opgaven og at der ikke var tid til se på hjulophængene og frontspoileren.

Bilen kører ok, motoren bliver ca. 20 grader varmere end normalt og grebet i sving og under nedbremsning er ikke optimalt pga. den manglende spoiler og det beskadigede hjulophæng i venstre side, men det går ok og vi overtager ret tidligt føringen af løbet, desværre slipper heldet op da der mangler under 10 min. af løbet, et knækket beslag på benzin systemet tvinger bilen i pit og vi må se vores føring på over 2 omgange forsvinde.

Jens Reno Møller viste sig med god speed og klog kørsel at være et perfekt valg og teamet håber at kunne fortsætte samarbejdet.

Bilen vil til næste løb blive opdateret med ny justerbar undervogn og en større reservedels pakke, således at vi kan angribe 100 %.

Team VHA Trim Motorsport


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Peter Rasmussen
  • VHA TRIM Racing Team
  • Ring Djursland
  • 29/08/09 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS