Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Endurance Championship

Sally Racing var med helt fremme

Danish Endurance
Championship 

01/09/09 

DEC - Danish Endurance ChampionshipVed Danish Endurance Championship løbet i lørdags på Ring Djursland stillede Sally Racing op med en Renault Clio III racer i klasse 2, kørt at teamejer og -chef Jesper Sally Pedersen sammen med Ronni Nielsen og Peter Obel, trioen havde rigtig god fart i bilen og var flere gange med helt fremme i det 31 biler store felt.
 

I den første af de to tidtagninger præsterede de tre Sally Racing kørere en 12. plads med tiden 58,025, mens tiden 58,609 i den anden tidtagning gav en 14. plads.

Startplaceringen bekymrede dog ikke i Sally Racing, for løbet i Danish Endurance Championship strakte sig over 3½ time, og i den forbindelse er stabil kørsel vigtigere end en enkelt 'feberomgang' i tidtagningen.
Og da det samtidig var første gang at Peter Obel skulle køre i en Clio III racer, var det også vigtigt at give ham al den køretid det var muligt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Da løbet blev sat i gang, var det Jesper Sally Pedersen selv der tog første stint i Clio raceren, og det gjorde han rigtig godt, han kørte bilen op på en generel 3. plads før han kørte ind til tankstop og kørerskift.
Desværre tog tankstoppet længere tid en tiltænkt, og Sally Racing kom på banen igen nede midt i feltet.

Det var nu Ronni Nielsen der sad i bilen, og endnu en gang kørte Sally Racing sig op på 3. pladsen.
Men da Ronni Nielsen kom i pit efter sit stint i Clio'en, fortalte han at dækkene var helt færdige, og et hjulskift kostede igen teamet lang tid i pitten - så endnu en gang var de nede i den tunge del af feltet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Peter Obel kørte det sidste stint efter hjulskiftet, og kørte da også raceren nogle placeringer frem, men han kunne dog ikke nå længere op end til 11. pladsen før løbet blev flaget af.

Alt i alt var der stor tilfredshed med de tre køreres præstationer ude på banen, mens der nok skal arbejdes lidt på pitstoppene til de fremtidige løb i Danish Endurance Championship hvor det næste løb køres på Padborg Park den 19. september.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Sally Pedersen
  • Peter Obel
  • Ronni Nielsen
  • Ring Djursland
  • 29/08/09 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS