Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

GRC Racing klar efter sommerpause

Langstreckenpokal 
27/08/09 

GRC Racing stiller på lørdag d. 29. august til start i den tyske langdistanceserie VLN på Nürburgrings nordsløjfe.
Teamet kører i den Spano Rennsport Technik BMW 120d, der allerede har givet adskillige podieplaceringer i denne sæson. Under løbet bliver bilen delt af GRC Racings efterhånden ret erfarne Harald Hansen og debutanten HP Lieb, der er far til en af de absolutte stjerner i serien: Manthay Racings Marc Lieb.
 

”Efter en lang sommerpause har vi valgt en lidt blød opstart. Efteråret byder på mange udfordringer, så der er ingen grund til at brænde alt krudtet af fra starten,” fortæller teamchef Jan Kalmar.


(Foto: GRC Racing)

”Harald kender vi, og ved at han altid står for en solid præstation og HP er omend debutant i denne sammenhæng, så er utrolig erfaren testkører for det tyske tuningsfirma RUF.”

I GRC Racings kalender for efteråret er der bla. 12 timersløb på Hungaroring, flere løb på Nürburgring og et 6 timers løb på Magny-Cours i Frankrig.

”Vi har stadig ledige sæder til nogle af løbene, så hvis der sidder en kører med lyst til at prøve kræfter med langdistance race er det blot at kontakte mig (jan@grc.as)” fortsætter Jan Kalmar. ”Vi er kendt som et team med ordnede forhold, konkurrencedygtigt materiel der er vedligeholdt 100 % og en hyggelig og rar atmosfære. Vi lægger vægt på resultater, men vi lægger i lige så høj grad vægt på, at kørerne og alle andre i teamet har det godt og får noget for deres penge.”


(Foto: GRC Racing)

Weekendens løb starter kl. 12.00, men der er allerede træning og kvalifikation fra kl. 8.30. Derudover er der fri træning det meste af fredagen.

Læs mere på vores hjemmeside.

GRC Racing
Peter Hindsgaul


Læs mere om:
  • Harald Hansen
  • Jan Kalmar
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  •