Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Endurance Championship

1. pladsen blev forsvaret

Danish Endurance
Championship 

02/09/09 

DEC - Danish Endurance ChampionshipFor ww-racing var det meget længe om at blive den 29. august i år.
Man går og får abstinenser mente flere af teamets medlemmer. Nu havde ww-racing jo også en 1. plads i DEC gruppe 1 at forsvare, så utålmodigheden var vel til at forstå.
 

Teamet havde godt nok hørt rygter om, at Jørgen Hansen havde fået lavet et par småændringer på nr. 109, og da HM motorsport også meldte sig klar, var der lagt op til, at det bestemt ikke ville være nok bare at køre rundt i 3,5 time. Der skulle også køres stærkt.
Og kørt stærkt blev der.


(Foto: ww-racing)

Efter en halv time, var ww-racings Werner Wounlund i spidsen for klasse 1, men så skete der noget med nr. 109. Om det var dækkene, der langt om længe var blevet varme, eller chaufføren, der havde fået den sidste søvn ud af øjnene er ikke til at sige.

Under alle omstændigheder, blev Werner indhentet og overhalet, og det var ikke fordi han kørte langsomt. Det var fordi Suzukien kørte meget hurtigt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Hele Werners første stint blev kørt helt uden afbrydelser af safety car, så efter 5 kvarter, var det tid at tanke, hvilket skete fra en komfortabel 2. plads.

Bjørn Larsen overtog den mintgrønne og indledte jagten på Jørgen Hansen, som nu var 1 omgang plus 6 sec. foran. Det skulle vise sig at være endog særdeles vanskeligt. I 45 min. kørte Bjørn og Jørgen ens tider inden for en hundrededel, og Bjørn fik kun kontakt, da safetycaren endelig kom på banen.
Da løbet blev givet frit igen, valgte Saxoen for første gang i år, at blive adfærdsvanskelig.

Bensintrykket forsvandt i korte perioder, og et hurtigt pitstop løste ikke noget, så med 40 minutter tilbage af løbet bød den manglende motorkraft, at nu skulle der bare satses på komme i mål, på den 2. plads, der var bydende nødvendig, for fortsat at være med i kampen om det danske mesterskab.


(Foto: ww-racing)

Bilen holdt og Bjørn Larsen landede en sikker 2. plads, i et DEC løb, hvor ww-racing fik lov at køre rigtig godt race, og satte flere af de større klassers mandskaber grundigt på plads.


(Foto: ww-racing)

Jørgen Hansen Racing kørte et perfekt løb, og alle i ww-racing bøjer sig for overmagten, men lover at komme stærkt tilbage den 19. september.

ww-racing.dk
Ole Juhl


Læs mere om:
  • Bjørn Larsen
  • Werner Wounlund
  • ww-racing
  • Ring Djursland
  • 29/08/09 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS