Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Flot resultat af Nicki Thiim

Langstreckenpokal 
02/09/09 

Det danske racertalent, Nicki Thiim, havde stor succes i sit første racerløb med Audi R8, da han i lørdags blev nummer 3 i et 4-timers løb på Nürburgring Nordschleife.
Som en belønning for sine flotte resultater i den tyske Porsche Carrera Cup, havde sønderjyden fået plads i en Audi R8, hvor han skulle køre sammen med den britiske DTM-kører, Oliver Jarvis, og tyske Dennis Rostek.
 

Løbet, der er en del af det tyske VLN-mesterskab, gik helt efter planen. Efter at have overtaget bilen på en generel 11. plads efter Dennis Rostek, kørte Nicki bilen op til 3. pladsen, før han overlod den til Oliver Jarvis.


Nicki Thiim formåede at køre den hurtigste omgangstid overhovedet for en Audi R8 på Nürburgring Nordschleife.
(Foto: Natascha Theisen)

Undervejs fik Nicki sat den absolut hurtigste omgangstid for en Audi R8 på Nordschleife!

Desværre er der lagt en protest, da Oliver Jarvis efter sigende har overhalet under gul flagzone på løbets sidste omgang, men Nicki's præstation kan ingen protester lave om på.

Nicki selv var meget imponeret over teknikken i R8'eren. Hans far, Kurt Thiim, talte kort før løbet med "Junior": "Han var meget imponeret over teknikken og alle hjælpemidlerne i bilen", fortæller Kurt, der håber at resultaterne i den potente Audi bliver lagt mærke til, så Nicki kan få flere løb af samme slags.

NickiThiim.com

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Oliver Jarvis
  • Phoenix Racing
  • Nürburgring
  •