Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki ser frem til Sydfyn!

DM Rally 
01/09/09 

Suzuki Motorsport stiller til start med alle 3 biler lørdag den 5.september til DM3 på Sydfyn.
Teamet har i denne weekend været i området omkring Fårborg for at rekonosere prøverne og kan med stort velbehag konstatere, at størstedelen af prøverne lever op til forventningerne og er guf for Suzukis små hurtige rallyswifter.
 

Martin Johansen udtaler; Jeg glæder mig vildt til at komme til Sydfyn på lørdag. Specielt tre af prøverne er vanvittig gode rallyprøver - nok de bedste i Danmark. De teknisk krævende prøver er præcis hvad vi normalt ønsker os af en god rallyprøve, så nu er der ingen undskyldning for ikke at gøre det godt.


(Foto: Suzuki Motorsport Danmark)

Hele teamet ser frem til lørdagens sprint af et rally og der skal virkelig gives gas fra første meter med så få prøvekilometer. Der skal gåes til stålet for at få DM point med hjem, men med kun 3 uger til DM4, skal man samtidig huske på, at bilerne igen skal stå klar til start i Roskilde.

Siden Fårvang har teamet deltaget i Yokohama mesterskabet i Tåstrup for at holde køretræningen ved lige samt pleje sponsorene. Teamet havde en god dag og nogle gode dyster i klasserne. Anders Lysen sikrede sig mesterskabet i klassen allerede inden sidste afdeling af Yokohama-mesterskabet, mens Martin Johansen kom hjem med en 1. plads i klassen på dagen samt blev 2’er generelt.
Kenneth Madsen kom godt fra start og var en af de hurtigste grp.N biler, men da Carina blev lånt ud i 2. heat, havde Kenneth en gæste 2. kører med hvilket resulterede i en omgang for lidt og var dermed ude af kampen.

Suzuki Motorsport Danmark


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Kenneth Madsen
  • Martin Johansen
  • Fyn
  • 05/09/09 - Fyn - DM Rally
  •