Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

KC brød 1.14-barrieren

DTC Cup 
28/08/09 

Begge KC-Motorsports kørere fik brudt en barriere til GP Danmark. Tiden 1.14 har ligesom været en stabil mur man ikke kunne passere, men denne weekend blev der brudt hul. Både Kim Morgan og Christian Vejby har haft mange tider på lige over 1.14 men denne weekend blev det så til hhv. 1.13.8 til Morgan og 1.13.9 til Vejby – herligt, så kan man li' som komme videre.
 

Morgan har desværre haft sin plads sidst i feltet, men er nu begyndt ”slås” lidt med Invitation Only kørerne, og det lykkedes da også at komme forbi Mathiesen et par gange,- Martin Marrill udgik desværre, så der blev styrkeforholdet ikke målt, men ham har Morgan haft før, så nu mangler han ”kun” John Hansen, før han kan begynde at ”lege” med de rigtige DTC-kørere.

Atter en weekend, hvor der blev prøvet en del i opsætningen, for at finde lidt mere fart, men de helt store resultater udeblev – men ”barrieren” blev brudt – hurra for det!


Morgan fik lov at starte foran Invitation Only kørerne.
(Foto: Anette, KC-Motorsport)

Christian Vejby i Special Saloon 2 startede med problemer, da bagtøjet røg i 1. tidtagning og gearkassen i 2. tidtagning. En gammel gadegearkasse blev fundet frem, men koblingen hertil var ikke lige på toppen,- men prøves skulle den. Lidt held var der også for den holdt til begge heats, der for øvrigt indeholdt en masse godt race og ikke mindst Borum og Vejby imellem, og på trods af en gammel gearkasse lykkedes det Vejby at komme foran Borum til sidst i løbet.

Anden heat blev en lang opkørsel for Vejby, da gearkassen kun holdt til en enkelt omgang i tidtagningen, og derfor startede næsten bagerst, og i og med Borum måtte køre ud med defekt allerede i starten, var det Nicolai der skulle hentes. Her var det lidt sjovt at følge tiderne, da både Nicolai og Vejby kørte hurtigere og hurtigere, her dog med Vejby som den hurtigste, og ved opløbet til sidste omgang var Vejby helt oppe bag Nicolai, der dog blev reddet af safetycar og gult flag, pga. den dramatiske ulykke med Frederik Holm. En ulykke der skete på et sted med alt for dårlige minder, så det var rart at se Frederik ude af bilen kort tid efter.

Inden weekenden manglede Vejby kun 5 point for at sikre sig mesterskabet i SS 2, og med en score på 37 point blev det mål til fulde indfriet og andenpladsen i det generelle mesterskab forsvaret.


Vejby og hans team brugte en del tid under vognen denne weekend.
(Foto: Anette, KC-Motorsport)

Vi ses på Djursland, hvor Morgan vil prøve at komme tættere på John Hansen og det øvrige felt, og Vejby vil forsvare sin andenplads i det generelle Special Saloon mesterskab.

KC-Motorsport


Læs mere om:
  • Christian Vejby
  • Kim M. Jensen
  • KC-Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •