Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Glæder og skuffelser for Christian Bakkerud

Le Mans
Series 

26/08/09 

Christian Bakkeruds Team Kolles Audi R10 TDi havde farten, Christian havde farten. Men trods en ellers positiv weekend ved 1000 Km Le Mans Series løbet på Nürburgring, så blev resultaterne langt mindre end forventet.
 

En kollision mellem Bakkeruds teamkammerat Georgio Mondini i R10, og en langsommere GT bil betød, at løbet var over for Christian og teamet efter bare 45 minutter efter start. Dette indebar desværre også, at Christian aldrig nåede at komme i bilen.
“Det gik ikke helt som planlagt, “ fortæller Bakkerud. “Vi havde et problem med en langsommere GT bil. Den ramte Mondini, og så var løbet sådan set slut for os.”


(Foto: motioncompany)

“Vi kørte hurtige tider i træningen, og havde vi ikke haft problemer med trafik i kvalifikationen, så ville vi have været højere op på gridden. Banen var meget hård ved dækkene i løbet, og vi kunne ikke køre mere end et stint på dækkene. Så måtte vi i pit og have nye dæk på. Jeg ved at nogle af de andre teams havde ikke det problem. Så vi bliver nødt til at finde ud af, hvad årsagen er. “
“Det er meget uheldigt som sæsonen har udviklet sig, vi bliver nødt til at tage os sammen og fokusere på at få et godt resultat på Silverstone. Vi har brug for et godt resultat i Le Mans Series. Vi har farten nu; teamet arbejder hårdt og gør det rigtigt godt, nu skal vi bare fuldføre løbene også. Vi ved at vi kan være med i kampen om podiet, men sæsonen er næsten ovre nu.”


(Foto: motioncompany)

Denne uge nyder Christian en velfortjent ferie, men så snart den er slut kan han se frem til et stramt skema med tre racerløb på tre uger; DTM på Brands Hatch den 6. september, finaleløbet i Le Mans Serien på Silverstone den 11. september, og DTM løbet på Barcelona den 20. september.

Aslak Vind
Press Officer
Christian Bakkerud


Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • Team Kolles & Heinz Union
  • Nürburgring
  •