Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Masser af plads på Spa

Formel 1 
27/08/09 

Hvis du mangler at købe en billet til det kommende belgiske Grand Prix på Spa, så fortvivl ikke! Der er masser af billetter til løbet. En tredjedel af billetterne er nemlig stadig til salg.
 

Der er indtil videre kun solgt 46.000 billetter til søndagens Grand Prix og det er i det hele taget meget skuffende for arrangørerne. De har et mål om at der skal være 70.000 betalende tilskuere - og det tal bliver nok næppe nået. Tallet på 70.000 er vigtigt for arrangørerne, da det vil få løbet til at ende med et rundt 0. Men igen i år bliver det nok en underskudsforretning.

Generelt har tilskuertallet været dalende. I 2007 var der 66.000 mens der der sidste år blot var 52.000. En del valgte hurtigt at købe billetter da Michael Schumacher var på vej tilbage, men blot 50 af disse valgte at bede om at få pengene igen! Så måske er der behov for et par nye meldinger til at Formel 1-circus'et kan få solgt nogle billetter!

Benji

Læs mere om:
  • Spa-Francorchamps
  • 30/08/09 - Spa-Francorchamps - Formel 1 - FIA F1
  •