Grand Prix Danmark på Jyllandsringen viste sig at være alt andet end en fornøjelse, for WMmotorsports kører Ronnie Bodekær.
Både træningen og tidtagningen for Ronnie, levede slet ikke op til de forventninger som teamet havde sat sig for.

Bilen viste sig endnu en gang at være defekt og det var først efter at 1. heat var kørt, at fejlen blev fundet. Så der blev arbejdet det meste af lørdag eftermiddag/aften.

1. heat blev en hård kamp for Ronnie, da han pga. sin tidsstraf fra Padborg skulle starte 12. Ikke nok med at han skulle overhale hans konkurrenter for at indhente hans største konkurrent, Lars Lindholst, men alle Legend kørerne skulle også tage hensyn til Syver race bilerne.

Ronni Bodekær (th) i bremseduel med Flemming Nymark (tv).

Dette skyldtes at klasserepræsentanten og løbsledelsen på Jyllandsringen ikke var enige om hvad aftalen var i forhold til afvikling af Legend løbene. Så derfor havde løbsledelsen valgt at man kørte efter Syverrace reglement. Dette betød at alle 38 biler fra begge klasser skulle have samlet start, en ting de aldrig har gjort før.

Løbet endte med en flot 4. plads, hvor Ronnie bevidste at trods en bil der ikke er optimal, så har han og teamet fundet speeden.

2. heat bød på nye udfordringer. Da Legend bilerne kørte efter Syver reglement, betød dette at de første 6 ikke blev byttet rundt, så Ronnie skulle starte 4. Ronnie fik en rigtig god start, og dette betød at han hurtigt fik indhentet et par pladser, jagten gik nu på 1. pladsen. Dette viste sig, trods meget tætte omgangstider, at være umulig. 1. pladsens indehaver kørte uhyggeligt stærkt på langsiden, en fart, som Ronnie ikke kunne følge med på. Men Ronnie er dog selv meget tilfreds med den 2. plads han kørte hjem.

Ronni Bodekær (tv) på 2. pladsen sammen med løbets vinder Lars Lindholst, og Flemming Nymark (th) på 3. pladsen.

Nu skal tiden inden det næste løb bruges på at få skilt bilen ad og gennemgå den, og forhåbentlig finde den fart, som mangler for at kunne vinde mesterskabet på banen på ærlig vis.