Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Hidtil hurtigste tid for Kasper Jensen

DTC Cup 
26/08/09 

Pointhøsten var ikke just den største for JM Racings to deltagere i Danish Touringcar Championship ved den forgangne weekends Grand Prix på Jyllandsringen. Godt nok kom Kasper Jensen (Aalborg) i pointene i samtlige tre heats, men det blev nogle af sæsonens mindste scorer, som han kunne indkassere, mens Jens Ole Mathiesen (Grindsted) blandt Invitation Only-kørerne måtte se sig slået i de to heats, han kunne gennemføre.
 

”Det første heat blev faktisk udslagsgivende for weekenden,” forklarer Kasper Jensen. ”Jeg fik ellers en god start og var oppe som syver eller otter i starten, men desværre blev jeg påkørt og spandt rundt, så det ødelagde mit heat.”


Kasper Jensen kørte den hurtigste tid til dato i BMW's E46-model.
(Foto: JM Racing)

Kasper Jensen formåede at gennemføre heatet, men da han valgte at køre en tur i pitten for at lade JM Racings mekanikere checke bilen for eventuelle skader, kostede det ham en omgang, hvorfor han endte på 16. pladsen. I de to efterfølgende heats formåede han dog at køre sig længere frem i rækkerne, men ikke så langt frem, som han havde håbet på.

”I et felt, hvor tiderne er så tætte som i denne her weekend, var det svært at avancere i feltet, så jeg måtte desværre slutte med en skuffende ellevteplads,” konstaterer Kasper Jensen, som ellers følte, at han havde fået et godt udgangspunkt til weekenden, da han havde kvalificeret sig som nummer 10 i det 19 bils store felt.

”Jeg var godt tilfreds efter tidtagningen, for jeg kørte min hidtil hurtigste tid i en BMW E46-model på Jyllandsringen, så jeg syntes, at mit udgangspunkt til løbene var fornuftigt. Så vidt vi har kunnet finde ud af det, var det også den hurtigste tid nogensinde for en E46-model på banen,” siger Kasper Jensen.

”Jeg synes, at vi har nået det, man må betegne som et godt set-up til bilen. Vi har arbejdet målrettet mod at få bilen til at køre så godt som muligt og tæt på et niveau, der er perfekt. Der er altid plads til forbedringer, og jeg er også blevet bedre og bedre som kører af en baghjulstrækker, og det har nok også været medvirkende til den gode tid.”

Efter at have siddet over i forrige afdeling på grund af sygdom var Jens Ole Mathiesen denne gang tilbage i sin bil blandt Invitation Only-kørerne, men helt frisk var han ikke. Første heat måtte han således stoppe før tid, men han formåede at kæmpe videre og fuldføre de to næste.


Jens Ole Mathiesen klarede sig igennem to løb trods feber i kroppen.
(Foto: JM Racing)

”Det var ikke optimalt, men jeg syntes, at jeg skyldte knægtene, som går og roder med bilen, at jeg ikke bare meldte mig syg og kørte ud af banen,” fortæller Jens Ole Mathiesen. ”Jeg hev noget efter vejret, og det er klart, at når du kan mærke det på din krop, at du er fyldt med feber, er det ikke optimalt. Jeg synes, at det var okay, og jeg kom igennem, men bilen var til mere end jeg var til i dag.”

JM Racing

Læs mere om:
  • Jens Ole Mathiesen
  • Kasper Juul Jensen
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •