Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Kæmpe succes for Martin - Speed of Light

Super
Challenge 

26/08/09 

MC-Basen Super Challengepå Jyllandsringen til FDM Grand Prix Danmark
Jan Jespersen, Herlev, Carsten Lund, Søsum, begge Aagesen Motorcykler samt Steven Tirsgaard, Give og Steen Hansen, Herning fra Team Martin - Speed of Light deltog på Jyllandsringen i 5. afdeling af MC Super Challenge i den forgangne weekend til FDM GP Danmark 2009.
 

Med 14.000 tilskuere på lægterne, fint vejr og mange gæster hos teamet fik de 4 kørere en kæmpe succes sammen med hele den øvrige del af teamets hjælpere. Der var ren Honda dominans efter lørdagens tidtagning, hvor Steven Tirsgaard holdt på pol position, Steen Hansen nr. 2, Jan Jespersen nr. 3 og Carsten Lund nr. 4.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Succesen fortsatte til søndagens første løb. Der blev byttet lidt om på rækkefølgen ved passage af det ternede flag, hvor Steven Tirsgaard tog starten og holdt den helt til mål med Jan Jespersen som nr. 2 og Steen Hansen tog den sidste plads på podiet. Thomas Harding fik sig klemt ind på 4. pladsen foran Carsten Lund.

I søndagens andet løb gjorde teamet rent bord med at tage de 4 første pladser. Steven gik straks i front og holdt den gennem alle 12 omgange på banen med Jan på andenpladsen, efter en kort dyst med Steen på tredjepladen, og Carsten kørte en sikker 4. plads hjem til teamet.

Vi havde en rigtig god dag sammen med gæster og sponsorer, som overværede, kørernes store succes og fornemme hele stemningen og følelsen i forbindelse med alt omkring motorløb. Oplevelsen blev selvfølgelig ikke mindre af, at TV Midt Vest fulgte Steen Hansen og Steven Tirsgaard op til andet løb samt under løbet, hvor Steen fik udstyret motorcyklen med et lille kamera. Der var opfølgning efter løbet med interviews af kørerne og udsendelsen blev sendt på TV Midt Vest samme aften.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Vi havde også besøg af vores Honda sponsorer nemlig Jens Hauge fra Honda og Bent Lauritsen fra Pro Bike, Lystrup Det var meget passende med de 4 Honda cykler i front.

Steven Tirsgaard sagde efter løbene: ”Jeg er naturligvis meget glad for mine 2 sejre og med hurtigste tid under tidtagningen. Jeg følte ikke det gik særligt hurtigt, men efterfølgende har det vist sig, at det er de 2 hurtigste løb vi har kørt på Jyllandsringen. Steen og jeg må tilskrive Karsten Rasmussen, Midtfyn MC, og Finn Villadsen, FV-Motor, en stor del af æren for, at motorcyklerne kører helt perfekt, idet de har stået for henholdsvis optimering af motorerne ved Karsten Rasmussen og indstillingen af motorerne ved Finn Villadsen. Nu ser jeg frem til næste løb om 3 uger på Ring Djursland ”slutter Steven.

”Jeg kom fint fra start i det første løb, men blev passeret af Thomas Harding. Jeg prøvede 2 gange, at overhale Thomas, men han gjorde sig meget bred, og overhalingerne mislykkedes, hvorfor jeg måtte stille mig tilfreds med femtepladsen ½ sekund efter. I løb nr. 2 søndag eftermiddag holdt jeg min 4. plads fra start til mål, og konsoliderede således min femteplads i den samlede stilling. Jeg er meget tilfreds med mine resultater indtil nu” slutter Carsten Lund.

Steen Hansen udtalte efter løbene: ”Jeg er meget tilfreds med min startposition som nr. 2, men jeg kunne ikke holde andenpladsen, idet Jan Jespersen strøg forbi i begge løb, og Steven var bare kørt ude foran. Jeg forsøgte at følge Jan, men det var jeg ikke i stand til, hvorfor jeg måtte tage til takke med en tredjeplads i begge løb, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg gerne ville have været placeret en tak højere på podiet. Jeg er dog meget tilfreds med, at jeg er kommet nærmere på Thomas Harding i kampen om bronzemedaljen” slutter Steen.

I den samlede stilling fører Steven Tirsgaard med 224 point, Jan Jespersen ligger nr. 2 med 191 point, Steen Hansen nr. 4 med 142 point og Carsten Lund nr. 5 med 111 point.

Løb 2 kan ses på DK 4 torsdag den 27. august kl. 19.00 21.00 og fredag den 28. august kl. 13.00 15.00 sammen med de øvrige supportklasser.

Næste løb i serien køres på Ring Djursland søndag den13. september med tidtagning om lørdagen.

Martin - Speed of Light
TH Motorsport

Læs mere om:
  • Carsten Lund
  • Jan Jespersen
  • Steen Hansen
  • Steven Tirsgaard
  • TH Motorsport / Martin – Speed of Light
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Super Challenge
  •