Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Holmgaard nåede det ternede flag

Advan Cup 
25/08/09 
Yokohama

Det andet Advan-cup løb til Jyllandsringens Grand Prix gik noget bedre for Kim Holmgaard. Efter at være startet allerbagerst efter sit uheld lørdag, kom han i mål på en 11. plads.
 

"Den bil er bare en p....god starter!" røg det ud af Kim Holmgaard efter løbet. "Allerede efter to sving havde jeg overhalet en 6-7 biler og var helt oppe som nummer 10!"


(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

Derefter gik det dog lidt mere trægt og hen imod slutningen af løbet måtte Kim Holmgaard give en enkelt placering fra sig igen.
"Der har været lidt oliespild fra bilen og det er løbet ud på dækkene. Det gjorde den lidt levende og så blev jeg forsigtig," forklarer han.

Nu forestår der en renovering af undervognen på Holmgaards Nubira inden næste løb på Ring Djursland. "Da vi oprindeligt byggede bilen sigtede vi på en egenvægt, som er mere end 200 kilo under det, som bilen endte på, da vi fik en stærkere motor lagt i i foråret. Derfor er vi helt på grænsen af, hvad støddæmperne kan klare, så dem skal vi have renoveret op, så de passer til bilen som den er nu. Det glæder jeg mig til at få på plads," slutter Kim Holmgaard.

Chevrolet Motorsport Danmark

Læs mere om:
 • Kim Holmgaard
 • Chevrolet Motorsport Danmark
 • Perfection Racing
 • Jyllandsringen
 • 23/08/09 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her