MC-Basen Super Challenge

Michaels første sejr blandt 600 cc kørerne

Super

25/08/09

MC-Basen Super ChallengeEfter kun fem løb i 600 cc klassen, fik Michael Møller Pedersen sin første sejr
Vi var i weekenden på JyllandsRingen til det årlige Grand Prix der blev afviklet sammen med DTC klasserne. Med et godt arrangement og et stort publikum, var der lagt op til nogle rigtig gode race.

(Foto: Thomas Møller Pedersen)
Michael have lidt problemer i første tidstræning, men efter lidt ændringer i cyklens set up til anden træning, kom der mere fart på. Faktisk lagde Michael som hurtigste 600 cc kører indtil 4 minutter før afslutningen. Bagdækket skred på fælgen, så han pludselig havde meget stor ubalance. Baghjulet rystede meget og det var ikke muligt at sætte bedre tider. Michael sluttede som tredje hurtigste 600 cc kører til tidskørslen.

Til første løb kæmpede Michael sig op til en gruppe af kørere, men på næstsidste omgang styrtede han. Michael var ok, men cyklen skulle have en omgang før sidste løb. Som en lille opløftning, viste det sig at Michael havde sat hurtigste tid af 600 cc kørerne.

I andet løb, fik Michael en god start, som placerede ham som nummer to af 600 cc kørerne. John Høj der var først og Michael dystede meget, og trak langsomt fra de øvrige kørere. Med en omgang til afslutningen, var de ca. 7 sekunder før de efterfølgende kørere. Michael havde forsøgt at komme forbi flere gange, men uden held. Det lykkedes dog i nedbremsningen på langsiden, ud på sidste omgang og Michael kunne nu køre i mål med god afstand til John Høj. På denne sidste omgang kørte han 1,5 sekunder hurtigere end de tidligere omgange i løbet og satte dermed også suveræn hurtigste tid af 600 cc kørerne.

Michael var meget tilfreds med resultatet og ser frem til næste løb på Ring Djursland, om tre uger.