Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Corgi Legends Cars Championship

Comeback kører på podiet

Legends Cars 
24/08/09 

- endda to gange!
Weekendens Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen gav comeback til den tidligere Formel 2000 kører Flemming Nymark fra Hadsten, og det var et comeback som der blev lagt mærke til.
I begge Legends Cars løbene kom Racing Denmark køreren nemlig op på podiet!
 

I fredagens fri træning var der 12 biler på banen, hvoraf Morten Troelsen satte hurtigste tid, mens Flemming Nymark placerede sig på 5. pladsen - der var 1,6 sekund mellem de to køreres tider.
Herefter gik Flemming Nymark og chef engineer Bjarne Nielsen igang med at justere samt ikke mindst efterspænde hele raceren, i et forsøg på at finde et endnu bedre setup til lørdagens tidtagning.


Flemming Nymark fik hurtigt føling med Legends Cars raceren.
(Foto: Motorsporten.dk)

Tempoet både i klassen og hos Flemming Nymark fik en tand opad i tidtagningen, og han kunne mindske tidsforskellen op til den hurtigste kører, som denne gang var Lars Lindholst, til 1,3 sekund, og det blev til endnu en 5. plads ud at det nu 14 biler store felt.


Flemming Nymark udbremer Ronnie Bodekær for enden af langsiden - spetakulært men ikke godt for dækkene!
(Foto: Motorsporten.dk)

Det kan godt være, at det er mange år siden at Flemming Nymark sidst har kørt race, men det kunne man ikke se da starten gik til løbet lørdag eftermiddag, han var knivskarp i starten og snuppede allerede en placering inden svinget for enden af langsiden, og hen over de 10 omgange som løbet strakte sig over måtte endnu en konkurrent samt en del Syver Race Cup kørere se sig slået af den velkørende "rejsekonge' fra Motor Sports Rejser, med det resultat at han krydsede målstregen som nummer 3.
Dermed var weekendens første podieplacering hjemme.


Flemming Nymark (th) på podiet sammen med løbets vinder Lars Lindholst samt Morten Troelsen (tv) på 2. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Søndagens løb udviklede sig næste som det første for Flemming Nymark, han fik igen en god start, men herefter måtte han kæmpe hårdt med konkurrenterne om placeringerne, og det var ført på den næstsidste omgang at han fik tilkæmpet sig 3. pladsen.
Så var weekendens anden podieplacering en kendsgerning.


Det blev til endnu en 3. plads til Flemming Nymark (th), samt endnu en 1. plads til Lars Lindholst mens Ronnie Bodekær tog sig af 2. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)


Flemming Nymark var helt tilfreds med sit comeback.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det var en tydeligt tilfreds Flemming Nymark der søndag eftermiddag poserede ved pitteltet, og han luftede da også tanken om måske at køre et løb eller to mere i Legends Cars serien. Han finder bilerne både festlige og velkørende, og da det var nogle gode og fair konkurrenter han kæmpede med ude på asfalten virker klassen meget tiltrækkende på ham.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Flemming Nymark
  • Racing Denmark
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Legends Cars
  • GP Danmark - Legends Cars - 1. heat
  • GP Danmark - Legends Cars - 2. heat
  • GP Danmark - Legends Cars - tidtagning
  • GP Danmark - Legends Cars - træning
  • Racing Denmark på banen igen
  •