Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Vestis spareprogram virkede

Special Saloon 
27/08/09 

Special Saloon Car køreren Peter Vestis sæson har været plaget af voldsomme tekniske problemer. Derfor sprang han forrige afdeling over for at koncentrere sig om at få hans gule Toyota Supra rigtig klar til Grand Prix Danmark på Jyllandsringen, og det lykkedes for så vidt rigtig godt.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

Peter Vesti havde efter en god test i løbet af ugen på netop Jyllandsringen, faktisk ret gode forhåbninger om en god weekend. Og det lykkedes til dels at få indfriet forhåbningerne.
Desuden var der overskud til at få prøvet den nye yderst spændende og sjove klasse - Legends Cars - prøvet af. Så der var dobbelt program for Peter Vesti.

I Special Saloon Car gik det sådan at Peter Vesti i første tidtagning fik kørt en ret god tid og kvalificerede sig som nummer 6 til første heat. I anden tidtagning røg han lidt tilbage og kvalificerede sig her som nummer 10.


(Foto: Motorsporten.dk)

Peter Vesti manglede dog lige det sidste power i bilen, da man havde valgt at skrue ned for turbotrykket for at få bilen til at holde hele vejen. Det kunne ses at bilen manglede lidt i forhold til konkurrenterne, men alligevel fik Peter Vesti kørt noget rigtig godt race undervejs. Desværre blev startplaceringerne ikke forbedret, men Peter Vesti og hans utrættelige mekanikerteam fik samlet en masse erfaring og data fra bilen, som kan bruges til de kommende løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Debutløbene i Legends Cars serien startede med en 7. plads i den fri træning, efterfulgt af en 10. plads i tidtagningen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Så der lå en stor opgave forude hvis der skulle en topplacering hjem, med tanke på at Legends Cars klassen og Syver Race Cup klassen var på banen samtidig, så feltet alt i alt bestod af 38 biler blandet mellem hinanden!

I det første af løbene kunne Vesti køre sig frem til en 7. plads, mens han i det andet desværre måtte udgå et par omgange før løbet sluttede.


(Foto: Motorsporten.dk)

Der resterer endnu en løbsweekend i Special Saloon Car mesterskabet, det er 'Sensommerløbet' på Ring Djursland den 12. og 13. september.

Dons

Læs mere om:
  • Peter Vesti
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •