Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF2

Nicolaj Møller Madsen blev Tysk Mester

KF2 
24/08/09 

Den danske kartingkører Nicolaj Møller Madsen tog i weekenden sejren i det Tyske Mesterskab. Allerede inden sidste afdeling af mesterskabet var kørt, havde Nicolaj suverænt lagt sig i front og kunne ikke fanges.
 

”Det er super fedt at vinde det her mesterskab. Der er så mange gode kørere, og det er trods alt kun mit første år i denne her KF2 klasse. Jeg har heller aldrig kørt på disse baner før,” fortæller en lykkelig Nicolaj.


(Foto: Møller Madsen)

Det tyske mesterskab var et af de mesterskaber der stod allerhøjest på ønskelisten, ikke kun for at kunne skrive endnu et mesterskab på sit cv; men fordi det er et utrolig hårdt og prestigefyldt mesterskab. Bl.a har den kendte Formel 1 stjerne Michael Schumacher vundet mesterskabet tilbage i 1984.


(Foto: Møller Madsen)

”Jeg har lært så meget i denne sæson, og det betyder alt for mig at kunne slutte sæsonen af med et så flot mesterskab,” fortæller Nicolaj.

Inden sæsonen er helt slut for den travle gokartkører, så er der to afdelinger af WSK og World Cuppen i Spanien til september.

Janni Storm
nicolaj.eu


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •