Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Prins Joachim besøgte FC Midtjylland på Jyllands-Ringen

SuperLeague 
24/08/09 

Den motorsportsglade prins så nærmere på FCMs racer og fik en snak med Kasper Andersen
Weekenden bød på flere midtjyske motorsportsaktiviteter med FC Midtjylland som arrangør.
Kulminationen kom søndag, da FC Midtjyllands Superleague Formula-racer med Kasper Andersen ved rattet satte ny banerekord på Danmarks største racerbane, Jyllands-Ringen. Med fuldt blus på de 12 cylindre og 750 hk. stoppede uret ved 1.04.10. Og dermed kunne Kasper Andersen se tilbage på en særdeles begivenhedsrig weekend.
 

- Der er bare så mange oplevelser at tænke tilbage på. Det har været en dejlig weekend, og jeg har i den grad nydt, at folk har taget godt imod bilen, teamet og mig, siger Kasper Andersen.

Søndag kørte også hans kongelige højhed Prins Joachim løb på den klassiske Jyllands-Ringen. Den motorsportsglade prins kom forbi FC Midtjyllands pit-telt for at se på Superleague Formula-raceren og få en bilsnak med FCMs kører.

- Prins Joachim lagde mærke til bilen under rekordforsøget. Prinsen prøvede at sidde i brønden for at se, hvordan det er at være kører i sådan en bil. Vi talte om raceren og løbsserien, beretter Kasper Andersen om det royale besøg, hvor prinsen med sin spørgelyst udviste stor indsigt i og interesse for motorsporten.


FC Midtjyllands Superleague Formula-kører Kasper Andersen (tv) forklarer Hans Kongelige Højhed Prins Joachim om finesserne i racerens højteknologiske rat. I midten Alex Chambers, Sponsorship Manager, Superleague Formula.
(Foto: Rasmus Bech, fcm.dk)

Som en af meget få fik Prins Joachim lov til at sidde i raceren. Den er dog ikke bygget til en høj, royal entusiast.

- Det var lidt trængt for ham, men han er også næsten et hoved højere end jeg, så benene var der ikke helt plads til, siger Kasper Andersen.


Pladsen var trang, men Hans Kongelige Højhed Prins Joachim kunne ikke skjule begejstringen over at sidde ved rattet I FC Midtjyllands Superleague Formula-racer.
(Foto: Rasmus Bech, fcm.dk)

Fredag viste Kasper Andersen bilen frem i Silkeborg, og det samlede mange interesserede. Lørdag blev motoren startet i midtercirklen på MCH Arena. Det gav de midt- og vestjyske fodboldtilhængere mulighed for at se og ikke mindst høre bilen for første gang.

Efter tre dage med fuldt program erkender Kasper Andersen, at han er ved at være godt brugt i krop og hoved. Men det er ikke en weekend, han ville være foruden.

- Jeg er mere end tilfreds. Det har været dejligt at opleve den varme velkomst og store interesse – også den royale, lyder det fra Kasper Andersen, der fortæller mere om mødet med Prins Joachim på fcmtv.dk


Hans Kongelige Højhed Prins Joachim var spørgelysten og viste stor indsigt i motorsport. FC Midtjyllands Superleague Formula-kører Kasper Andersen (th) delte gerne ud af sine erfaringer.
(Foto: Rasmus Bech, fcm.dk)

Næste gang, man kan se Kasper Andersen i aktion, er på Estoril i Portugal den 5-6. september.

FC Midtjylland
Torben Kølbæk


Læs mere om:
  • HKH Prins Joachim
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •