Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Cadett Junior

Nicolai Sylvest slog Danmarks bedste ungdomskørere

Cadett Junior 
24/08/09 

Senest har det været i Sjællandsmesterskabet i gokart, at Nicolai Sylvest fra Jægerspris har kørt topresultater hjem, men i weekenden sikrede han sig også en sejr over Danmarks bedste ungdomskørere. Det skete på Københavns Gokart Bane, hvor man i weekenden afviklede tredje og fjerde afdeling af ungdomscuppen i karting i Cadett Junior – de unge køreres svar på Danmarksmesterskabet.
 

Optakten var ellers ikke den bedste. Den 12-årige gokartkører blev presset ud af banen lige efter starten, men han formåede at komme tilbage på asfalten igen. Her befandt han sig dog på en sjetteplads, men så formåede han en for en at passere de fem konkurrenter, der lå foran ham, så han til sidst kunne krydse målstregen som samlet vinder af søndagens finale foran 25 konkurrenter.


Søndag sejrede Nicolai Sylvest i ungdomscuppen.
(Foto: Sylvest Motorsport)

Søndagens sejr betyder, at Nicolai Sylvest nu fører i den samlede stilling foran en stabilt kørende Daniel Lundgaard.

Det er dog ikke den eneste mesterskabsføring, som den unge racerkører er i besiddelse af, idet han også ligger i toppen for Sjællandsmesterskabet. Alt sammen er det resultater, han har opnået i sin første fulde sæson i gokartsporten, hvor han tegner til at få et gennembrud fra starten.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  •