Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel BMW EU

Mücke Motorsport udelukket i Valencia

Formel BMW
Euro 

21/08/09 

Michael Christensens mesterskab i fare
Danske Michael Christensen kan ende med at få store problemer med at vinde det europæiske Formel BMW-mesterskab. Danskeren er blevet diskvalificeret fra det andet løb i Ungarn efter at undersøgelser har vist at en olietryksventil i motoren ikke matcher den standard ventil der bør findes i motoren. Da overtrædelsen anses for at være alvorlig er Mücke Motorsport blevet udelukket fra en række løb.
 

Det får derfor alvorlig konsekvenser for Michael Christensen som ellers var ved at være på vej til en knusende sejr i mesterskabet. Med afgørelsen om diskvalifikationen i Ungarn rykker Christensen ned på 2. pladsen i den samlede stilling. Og med udsigten til ikke at køre mere i år, så kan det koste alle chancer for at få et topresultat.

Teamets kørere - som de har tre af - har været til afhøring, men er blevet renset for skyld eftersom de ikke har haft kendskab til det. Konsekvensen er at teamet har fået en bøde for hver af bilerne, samt at de er blevet udelukket fra at deltage i løbet i Valencia i denne weekend. Derudover er de også blevet bedt om at blive væk fra løbet på Spa, mens de kan få lov at vende tilbage igen på Monza. En straf som vil sende Michael Christensen helt ud af topstriden.

Teamet har dog indgivet appel, og derfor kører de alligevel med i Valencia og Spa - men resultaterne vil være foreløbige indtil appellen er behandlet. Men der kommer ingen dansker på podiet de næste par løb, ligesom de heller ikke vil være at finde på de officelle resultatlister.

Benji

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Mücke Motorsport
  • Valencia (gadeløb)
  • 23/08/09 - Valencia (gadeløb) - Formel BMW Euro
  •