Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Martin Speed of Light til Grand Prix

Super
Challenge 

21/08/09 

MC-Basen Super Challenge- teamets kørere deltager i MC Super Challenge ved Grand Prix Danmark på Jyllandsringen
Jyllandsringen ligger bane til FDM 100 års jubilæum i MC Super Challenge serien den kommende weekend sammen med bil klasserne. Teamet deltager med kørerne Steven Tirsgaard, Give, Steen Hansen, Herning og Carsten Lund samt Jan Jespersen fra Aagesen Motorcykler.
 

Efter den helt forrygende sidste afdeling i Super Challenge på Padborg Park for 14 dage siden fortsætter serien på banen i Resenbro ved Silkeborg. Det bliver en meget omfattende motorsports weekend med løb fra fredag eftermiddag med træning for nogle bilklasser, hvorefter det fortsætter med træning, tidtagninger og løb lørdag og søndag.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

”Jeg havde et sidste løb på Padborg, hvor jeg endte på 6. pladsen efter Kenn Jensen og Kim Phillip, og det skal der laves om på under søndagens løb, hvor jeg gerne vil længere frem i feltet. Jeg førte løb 2 på Padborg Park, og den oplevelse vil jeg prøve igen gennem et løb, ”slutter Carsten Lund.

Steven Tirsgaard siger: ”Jeg vil koncentrere mig om 1 afdeling i Super Challenge ad gangen, hvor der gerne skal hentes point ind på kontoen i den samlede stilling. Jeg har altid været glad for at køre på Jyllandsringen, der passer mig utrolig godt med de mange snævre sving, og den nye Honda motorcykel er meget manøvredygtig. Jeg glæder mig til alle gæsterne vi får besøg af til løbene på søndag, ”slutter Steven.

Steen Hansen havde en målsætning på Padborg Park med at nærme sig Thomas Harding i den samlede stilling, det lykkedes delvis med nogle enkelte point. ”Jeg vil gerne helt op til Thomas og forbi ham på Jyllandsringen i den kommende weekend. Det er helt urealistisk at komme op forbi teamkammeraterne Steven og Jan i den samlede stilling, ”siger Steen.

Jan Jespersen udtaler op til weekendens løb: ”Jeg kommer til Jyllandsringen for at vinde søndagens 2 løb. Jeg har stadig smerter i skulderen efter styrtet på Jyllandsringen sidste gang vi kørte på banen, men jeg må bare bide smerterne i mig og fortsætte, ”slutter Jan.

Der køres tidtagning lørdag kl. 09.30 og 12.50. Søndagens 2 gældende løb køres kl. 10.05 og kl. 15.10.

Martin Speed of Light
TH Motorsport

Læs mere om:
  • Carsten Lund
  • Jan Jespersen
  • Steven Tirsgaard
  • TH Motorsport / Martin – Speed of Light
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Super Challenge
  •