Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Jason Watt kommer ikke til Race & Carday i Skærbæk

Diverse 
25/08/09 

Skærbæk holder lørdag den 5. september Race & Carday, og i den forbindelse var det meningen at Jason Watt skulle komme ud til Bygma Skærbæk, for at holde foredrag og skrive autografer Dette arrangement er desværre blevet aflyst.
 

Grunden til dette er at, Jason er blevet spurgt om han vil kører WTCC (verdensmesterskabet inden for touringcar genren).
Dette har Jason sagt ja til, og han stiller op som privat kører. Jason har fortalt at det er en unik mulighed for ham, og at han bliver nød til at prøve det i år, for til næste år, kommer der nye regler inden for WTC, og så kan hans bil ikke længere leve op til de rigtige krav.

Det er naturligvis beklageligt at Jason Watt ikke kommer til Race & Cardays, men der arbejdes på at få ham ud til Bygma Skærbæk en anden gang.
Vi ønsker ham naturligvis held og lykke i konkurrencen, og kan i den forbindelse fortælle at, løbet kan følges live på Eurosport.

Steffan Wieser


Læs mere om:
  • Jason Watt
  • Team BYGMA Jason Watt Racing
  • Oschersleben
  • 06/09/09 - Oschersleben - WTCC - FIA VM
  •