Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Årets største udfordring for Hartmann Honda Racing

Danish
Touringcar
Challenge 

20/08/09 

- venter i weekenden
Årets største udfordring venter i den kommende weekend for Hartmann Honda Racing. På Jyllandsringen ved Silkeborg køres femte afdeling af Danish Touringcar Championship, hvor James Thompson skal forsvare sin føring i mesterskabet, mens Per Poulsen skal forsøge at komme tilbage i kampen om privatkørernes mesterskab efter de seneste uheld på Padborg Park. Men det bliver en svær udfordring for teamet.
 

”James skal køre med 75 kilo ballast,” forklarer teamejer Hans Hartmann om årsagen. ”Vi har fået de 60 kilo på grund af vores succes, men derudover har man givet os yderligere 15 kilo, fordi man fra organisationens side synes, at bilen kører godt. Det bliver svært at få et topresultat i weekenden.”


James Thompson står overfor en stor udfordring i weekenden.
(Foto: Jeppe Rimmen)

I forhold til den seneste afdeling af Danish Touringcar Championship, hvor James Thompson kørte med 40 kilo ballast, bliver englænderens Honda Accord altså 35 kilo tungere.

”Det er lidt irriterende, at vi skal straffes i forhold til Chevrolet, som vi kæmper mod,” siger Hans Hartmann. ”Fakta er bare, at vi har en bedre chauffør i den ene af vores biler, for James kan lave opkørsler gennem feltet, og det er der ingen, som er i tvivl om.”

”James er bare nødt til at performe denne her gang, for ellers er han ude af mesterskabet, for han kan jo ikke stille op i de to sidste afdelinger. Men det bliver svært at gøre med 75 kilo i bilen, for vi havde allerede problemer med bremserne på Padborg Park, hvor bilen var lettere. Mest synd er det for Per, der reelt bliver stækket, fordi hans teamkammerat kører stærkt.”

”Jeg skal bare op på hesten, for jeg faldt jo ned af den sidste gang,” siger Per Poulsen om den forestående udfordring.

”Sidste gang fik jeg hug for at have en målsætning om, at jeg også ville være med i toppen, og det kostede i kampen om privatcuppen, så mit udgangspunkt for den kommende weekend må være, at jeg skal tilbage og kæmpe med om privatcuppen.”


Per Poulsen skal forsøge at tilbageerobre føringen i privatcuppen.
(Foto: Jeppe Rimmen)

Da Per Poulsen havde en mildt sagt miserabel løbsweekend på Padborg Park, har han ikke sikret sig en nær så stor mængde ballast som James Thompson, hvilket giver ham et mere overkommeligt udgangspunkt for weekenden.

”Da vi havde farten, sidste gang vi kørte på Jyllandsringen, har jeg også troen på, at jeg kan være med, hvor det sner denne her gang,” siger Per Poulsen, der dog er tilbageholdende med en målsætning. ”Jeg tør ikke sige noget, for der skal så lidt til, inden læsset vælter.”

”Vi vil kæmpe med næb og klør og håbe på, at vi kan få de fornødne resultater, men denne her weekend bliver svær,” slår Hans Hartmann fast. ”Per kan performe, for han er ikke så tung. James er heldigvis altid optimist, og det hjælper forhåbentlig på det.”

Hartmann Honda Racing


Læs mere om:
  • James Thompson
  • Per Poulsen
  • Hartmann Racing
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •