Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Suzuki Motorsport igen i front

Rally 
22/08/09 

Suzuki Motorsport Danmark deltog søndag, den 16. august i 3. afdeling af Yokohama rally-sprint mesterskabet, der blev kørt i Høje Tåstrup ved København. Der var imponerende 100 biler tilmeldt, og heriblandt flere DM-kørere der skulle afpudse formen inden rally DM-serien fortsætter i starten af september.
 

Med de 3 Suzuki Swift’er, Martin Johansen i Swift Super 1600, Anders Lysen i Swift 1600 Maxi og Kenneth Madsen i Swift Sport 1600 grp. N var Suzuki Motorsport fuldt repræsenteret.

Anders Lysen havde et rigtigt godt udgangspunkt, da han inden 3. afdeling førte sin klasse med et solidt forspring til nr. 2, svenskeren Ebbe Nilsson. Dog vidste Anders, at kampen ville blive hård, specielt fordi Martin Johansen havde taget turen til Sjælland i sin Suzuki Swift Super 1600 for også at teste sin bil, inden DM-serien fortsætter.


Johansen og Anders Lysen i tæt kamp i hver deres toptunede Suzuki Swift ved Yokohama-afdelingen i Høje Tåstrup.
(Foto: Suzuki Motorsport Danmark)

Efter de 4 heat viste resultatlisten en meget tæt kamp i top-10. Heriblandt var der to Suzuki Swift’er, Martin Johansen fik en meget flot klassesejr og en 2. plads generelt, mens Anders Lysen fik 2. pladsen i sin klasse og dermed øgede afstanden ned til nr. 2 i det samlede regnskab.

Kenneth Madsen lå midt i feltet i sin noget mere motorsvage Suzuki Swift Sport gr. N, da resultatlisten blev gjort op. Han havde desværre problemer i 2. heat, der kostede omkring et minut og dermed ca. 15 pladser i det endelige resultat.
En rigtig flot søndag for Suzuki Motorsport, der igen viste sig i toppen af dansk rally.

Næste gang teamet er i aktion, bliver til 3. afdeling af det Danske Mesterskab i rally, der bliver kørt på Fyn i området omkring Fåborg den 5. september. Og her er der endnu mere at forsvare. Martin Johansen som regerende danmarksmester ligger igen i år i front og vil, med en sejr, komme meget tæt på at genvinde mesterskabet for tunede biler med 2-hjulstræk. Ligeledes ligger Kenneth Madsen, som regerende mester i gr. N, også i front efter sejre i de første afdelinger.

Suzuki Motorsport Danmark


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Martin Johansen
  • Suzuki Motorsport
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: