Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Hestekræfterne bliver sluppet løs i weekenden

SuperLeague 
20/08/09 

Kasper Andersen giver den gas i FCM-raceren i det midtjyske
I foråret annoncerede FC Midtjylland, at man som den første skandinaviske klub ville engagere sig i motorsport, nærmere betegnet i Superleague Formula.
Der er nu kørt tre løb i serien, hvor alle bilerne er ejet af fodboldklubber, og nu får det midtjyske publikum mulighed for at opleve FC Midtjyllands racerbil og kører Kasper Andersen på dansk grund for første gang.
 

- Det betyder utrolig meget for mig, at vi har muligheden for at vise raceren frem herhjemme. Silkeborg er min hjemby, og jeg glæder mig til at vise folk, hvad det er, vi laver. Det bliver en fantastisk oplevelse at vise raceren frem for folk på MCH Arena. Det er de fans, der var nede og støtte mig i Zolder, og jeg vil rigtig gerne give dem noget igen, udtaler FCMs racerkører.

Højoktan-fredag på Silkeborg Torv
Fredag eftermiddag klokken 14.00 er det Kasper Andersens hjemby Silkeborg, der får mulighed for at møde Kasper og bilen. FC Midtjyllands racerteam slår lejr på Torvet i Silkeborg, hvor man har mulighed for at komme ned og se den midtjyske racer. Hele arrangementet slutter klokken 18.00.


Gridgirl, racing-team og den 12 cylindrede 750 hestes racer.
(Foto: FCM Racing)

Festdag på MCH Arena
Lørdag er der lagt op til et brag af en fest, når FC Midtjylland tager imod storbyholdet og de forsvarende mestre fra FC København. Trucken og teltet vil være flyttet til Herning, hvor man uden for MCH Arena vil kunne opleve det flotte setup. Fans og andre interesserede vil få mulighed for at se Superleague Formula-løb på storskærme, mens man også kan dyste i racersimulatorer.
Hovedbegivenheden for Kasper Andersen og FCM-raceren lørdag er, når Andersen i pausen mellem FCM og FCK indtager banen. Raceren startes i midtercirklen på MCH Arena, og de midtjyske tilskuere kan godt glæde sig. En uovertruffen lyd af hestekræfter vil strømme ud mod tribunerne, og selv de mest højtråbende ulvefans vil uden tvivl blive overdøvet.

Race på Ringen
Søndag er så den store dag for Kasper Andersen og Team Hitech. Jyllands-Ringen åbner klokken 10.00 op for fans, tilskuere og interesserede, som alle kan opleve Kasper Andersen give den gas når han laver showkørsel i den 750 hk, 12 cylinder store racerbil. Showkørslen finder sted ca. kl. 12.45 og foregår som en del af FDM’s års jubilæums GP Danmark, som bl.a. også indeholder 5. afdeling af Danish Touringcar Championship.


FCM Racings Superleague Formula-racer, som vil blive startet i pausen af kampen mellem FCM og FCK, og som rigtig bliver sluppet løs søndag på Jyllands-Ringen.
(Foto: FCM Racing)

- Søndag bliver rigtig fed. Jyllandsringen er det største herhjemme, og jeg har det rigtig godt med den bane. Jeg glæder mig til at give den gas, og så håber jeg, at der er rigtig mange mennesker, der vil komme ud og se bilen, siger Kasper Andersen forud for den begivenhedsrige weekend.

FCM Racing
Allan Spangsberg


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  • Kasper Andersen går efter banerekorden
  •