Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Number 1 Racing får teltet fyldt

Advan Cup 
20/08/09 
Yokohama

- og det endda på mere end en måde
Her i weekenden afvikles det nok største asfaltbane arrangement i løbet af sæsonen - Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen - og weekenden bliver også en af de største for Number 1 Racing. Det gælder både i antal biler i teamteltet samt på mængden af gæster.
 

Grand Prix weekenden er en vigtig weekend, her vil alle gerne gøre en god figur, og score et godt resultat, da netop Grand Prix'et er noget der huskes, samtidig er det et godt fundament at bygge videre på til den kommende sæson.
Dette er ingen undtagelse i Number 1 Racing, og sportsdirektør Lars Vendelbo udtaler da også at dette bliver den største weekend i 2009:
"Vi får rigtig mange gæster og sponsorere på besøg denne weekend, det skal blive dejligt at få hilst på dem alle, og forhåbentlig kan vi være med til at give dem alle en stor oplevelse, grundlaget er der i alle tilfælde. Vores to nye Peugeot 308 racere, kørt af David Falch og Anders Majgaard, er med helt fremme i mesterskabet og Peter Obel i 307'eren er på 7. pladsen. Derudover kommer der yderligere to biler mere i teamet denne weekend - så der bliver 'fuldt hus' i Number 1 Racing lejren."


David Falch er på 1. pladsen, og Anders Majgaard indtager 4. pladsen i Advan Cup mesterskabet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Siden det foregående løb på Padborg Park har teamet koncentreret sin indsats omkring vedligeholdelsen af bilerne, frem for at teste - "vi kører den på rutinen" kommer det med et smil fra Lars Vendelbo, som dog straks tilføjer:
"Vi har et rigtig godt setup på bilerne lige nu, og det gik jo fint på Padborg Park, så vi har brugt tiden hjemme på værkstedet, hvor der er blevet skruet, mål og vejet, og vi føler os nu helt Grand Prix klar."


Peter Obel er nu på 7. pladsen i mesterskabet.
(Foto: Motorsporten.dk)

De to nye kørere i teamet her til Grand Prix weekenden er:
Michael Malberg der er tidligere go kart kører, og som sidste år kørte sammen med David Falch i et par langdistance løb i Peugeot 207 Spider Cup mesterskabet. Han skal her ved Grand Prix'et køre i en Ford Focus.
Tim Søndergaard kommer til teamet med god erfaring fra Advan Cup klassen, og han skal køre i den Peugeot 307 som Ove Jørgensen indkøbte til David Falch ved sæsonstarten.
Begge disse kørere stiller op i Advan Cup klassen sammen med Number 1 Racing's tre faste kørere.

Advan Cup tidsplan ved Grand Prix Danmark:

Fredag den 21. august:
15:00 - Træning

Lørdag den 22. august:
09:05 - Tidtagning
14:00 - Race 1

Søndag den 23. august:
16:35 - Race 2


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • David Falch
 • Michael Malberg
 • Peter Obel
 • Tim Søndergaard
 • Number 1 Racing
 • Jyllandsringen
 • 23/08/09 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her