Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Nr. 5 og Nr. 33, Team GoGo Vitesse står klar

207 Spider Cup
DK 

21/08/09 

207 Spider Cup- til FDM Grand Prix
De 2 Castrol farvede Spidere fra Team GoGo Vitesse vil selvfølgelig også være at finde på Jyllandsringen den kommende weekend til FDM’s Grand Prix.
 

Allan Olsen har i år kæmpet sig op på en samlet 3 plads og er blevet endnu mere glad for sin Spider i år. Specielt som han siger:
”Når vi triller hjem og Spideren ikke er i stykker, så har det været en rigtig god weekend,” og så får man det store smil fra Olsen.

Allan Olsen og Johnny Vejlebo kæmper jo som alle andre kører med at finde de ”sidste sekunder” for at komme så langt frem i feltet som muligt. På Allan’s Spider kan man mellem de 2 sorte bøjler se 2 små kamera - et peger fremad og et bagud.


Allan Olsen på Padborg Park og med ny teknologi i form af video kamera.
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)

Allan Olsen forklarer:
”Jamen det sådan noget video kamera så vi kan analysere alle vores omgangstider og så vi kan få nogle bedre måder at tage svingene på - i forhold til konkurrenterne og i forhold indbyrdes kan vi også bruge det for og bag, så det er noget nyt vi har fået her til weekenden på Padborg og rigtig rigtig nemt at lære af. Det er vi rigtig glade for, jeg skal dog nok til at holde øje med spejlene, for Johnny er begyndt at få rigtig godt fart i bilen.”


Allan Olsen i sin Castrol farvede Spider, kommende weekend er det de røde spejle at Allan Olsen skal kigge godt i.
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)

Johnny Vejlebo ligger her før FDM GP på en delt 4. plads i det samlede felt. Dog var exit på det sidste løb på Padborg Park ikke helt så heldigt, da Nr. 5 kom lidt i vanskeligheder.


Johnny Vejlebo er klar igen.
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)

Johnny fortæller:
”Det eneste der skete var, at når Spideren rammer chikanen på højresiden, som vi prøver at rette ud derude, så knækker der en sporstang omme i højre baghjul og så blokerer den bare hjulet. Desværre et uheldigt sted, det har vi jo set her før i weekenden, der er flere der er stået af derude. Det næste der skete er, at jeg hører et knald og jeg kan mærke bagenden synker ned, først tror jeg egentlig, at det er et sprængt dæk, det er umiddelbart det jeg vurderer det er, for jeg kan mærke at Spideren er helt slatten i bagenden, og så det næste jeg skal koncentrerer mig om, det er ikke at gå i autoværnet, for det er det første jeg ser, for bagenden begynder at skride til højre, og så sidder jeg og glor lige ind i autoværnet og jeg synes vi har haft uheld nok hernede i weekenden, men jeg er heldig og få reddet den og kommer lige ned til Big Mac svinget og der går den så skråt for mig igen og ind over curben og så snurre den rundt og går baglæns ud i sandet, og så holder jeg der! Det er ikke så dramatisk umiddelbart, det ender godt, når man tænker på hvor det går galt henne og hvad det er der egentlig sker - et blokeret baghjul.”


Johnny Vejlebo i sin Castrol farvede Spider.
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)

Johnny GoGo og hans Nr. 5 er nu klar igen, efter det mindre uheld, til at komme på Jyllandsringen til Grand Prix og Allan Olsen skal vist holde godt øje med sine spejle i den kommende weekend.

MetteViktoria, MetVik Design

Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Team Go Go Vitesse
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •