Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

”Jyllandsringen er nu bedre…”

207 Spider Cup
DK 

20/08/09 

207 Spider CupSøren Mosebo glæder sig i disse dage, han skal nemlig snart ud at køre i sin Spider igen, og denne gang er det på en af hans favorit baner - nemlig Jyllandsringen.
 

Søren Mosebo udtalte efter løbet på Padborg Park:
”Weekenden er gået som planlagt, 2 anden pladser, Kent har jo ikke været ude at køre i weekenden, på grund af hans uheld i tidtagningen, så jeg har fået lidt flere point i det samlede regnskab og nu har vi en komfortable anden plads kan man sige. Det er jo dejligt.”


Søren Mosebo på Padborg Park.
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)


Søren Mosebo røde Spider på Padborg Park.
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)


Søren Mosebo forfulgt af Allan Olsen og Christian Ree.
(Foto: MetteViktoria, MetVik Design)

Hver bane har sin charme
”Hver bane har sin charme og Padborg passer ikke så godt til mig, jeg er glad for at jeg har været på Spa og oplevet det, det var en rigtig god oplevelse, og jeg lærte også en hel del, og så fik jeg også prøvet at køre i regnvejr, det har jeg ikke prøvet før i Spideren, men jeg ser frem til de næste 3 løb, hvor vi skal køre på Jyllandsringen og Ring Djursland, det er baner der passer mig bedre.”

MetteViktoria, MetVik Design

Læs mere om:
  • Søren Mosebo
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •