Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Udenlandske udfordrere til Lind & co

Formel Ford - DK 
19/08/09 

Hollandske Formel Ford-kørere til start ved FDM’s 100 års Jubilæums GP
Den førende i kampen om Danmarksmesterskabet for Formel Ford, Dennis Lind, Roskilde, bliver ved den kommende weekends løb på FDM Jyllandsringen mødt af flere udfordringer end ellers ved årets løb på dansk grund. Hidtil har det været Jesper K. Egebart, Børkop, og senest debutanten Mikkel Mac, Nykøbing Falster, der har givet mesterskabsfavoritten kamp til stregen, men ved det kommende FDM’s 100 års Jubilæums GP Danmark er feltet blevet yderligere forstærket.
 

Det er en lille håndfuld kørere fra Benelux-mesterskabet, som er draget til Danmark for at få nye og andre udfordringer end dem, som de normalt får fra deres hjemlige løb på den hollandske Zandvoort-bane – præcist ligesom de danske kørere ved flere lejligheder har taget turen til racerbanen ved Nordsø-kysten for at komme i skærpet kamp.

Af gæsterne er det faktisk en dansker, som spås de bedste chancer. Siden 2007 har Nils K. Vestergaard, England, nemlig koncentreret sin motorsportsindsats om Benelux-mesterskabet, hvor han aktuelt ligger på fjerdepladsen, men i de seneste par år har han haft flere starter på FDM Jyllandsringen, som han derfor kender bedre end sine hollandske rivaler.


Henk Vuik jr er en af de hollandske kørere som udfordrer den danske Formel Ford-elite ved FDM’s 100 års Jubilæums GP Danmark.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

To af disse rivaler er Henk Vuik jr. og Jeroen Mul, begge Holland. Førstnævnte var tidligere på året til start, da den danske sæson åbnede på FDM Jyllandsringen, så han er heller ikke helt ubekendt med racerbanen, mens Jeroen Mul i ugen op til FDM’s 100 års Jubilæums GP Danmark har tilbragt en testdag på racerbanen ved Silkeborg, så han kan være konkurrencedygtig mod såvel Henk Vuik jr. og Nils K. Vestergaard som hele den danske elite, når det går løs i weekenden.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK
  •