Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MotoCross

Vang, Verner og Lynggaard

MotoCross 
23/08/09 

- tog WileyX fighterpriserne
DM motocrossafdelingen på Nisseringen bød igen på rigtigt meget fightervilje, og der var derfor også mange forslag til modtagerne af WileyX fighterpriserne. I sidste ende var det imidlertid Bo Vang Jensen, Kevin Verner og Kasper Lynggaard der fik vist lige præcis det der skal til for at modtage prisen.
 


WileyX fighterpris modtagere.
(Foto: DMU)

Bo Vang Jensen er normalt sandspecialist, men selv om Nisseringen i Næstved har et noget hårdere underlag end det nordjyden normalt er vant til, så kørte han nogle fantastiske heat, hvor han fik kæmpet sig fra sekundære startplaceringer til flest mulige point.
Han ligner nu en sikker bronzevinder i DM serien, og kan foreløbigt bryste sig af en WileyX fighterpris i MX1 klassen.

Kasper Lynggaard var på forhånd stillet nogle hårde odds i MX2 klassen, da han også normalt er bedst på sandbaner, og konkurrencen havde fået en ekstra dimension i form af VM køreren Nikolaj Larsens deltagelse.
Det generede dog på ingen måde Kasper og uanset hvilke udfordringer der mødte ham, så blev der givet max gas, hvilket i sidste ende udløste fighterprisen og en udbygning af føringen i mesterskabet.

Kevin Verner modtog fighterprisen i Mini klassen for en præstation som man skal lede længe efter – selv blandt de ellers meget hårde sportsudøvere i motocrossverden.
Kevin Verner brækkede håndleddet for blot 14 dage siden og det var tvivlsomt om han overhovedet kunne komme til start.
Det lykkedes med noget optapning og lidt smertestillende, men det blev ikke bare overlevelse samt lidt point. Kevin formåede både at kæmpe sig til en samlet 5. Plads på dagen og hente point på de foranliggende i stillingen.

Næste udfordring i DM serien er finalen, der køres i Holstebro den 20. september.

Martin Wigh Knudsen

DMU - Danmarks Motor Union

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Nisseringen
  •