Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Jens Møller klar til at forsvare føringen

DTC Cup 
21/08/09 

I den kommende weekend gælder det årets største løb på de danske baner. Det er FDM’s 100 års Jubilæums GP Danmark på FDM Jyllandsringen, hvor der naturligvis vil være ekstra fokus på Team FDM Motorsport, når de mange tusinde FDM-medlemmer vil heppe på Jens Møller og Casper Elgaard i søndagens løb i Danish Touringcar Championship.
 

”Der er et par stykker mere med i feltet denne gang, men fokus skal rettes på, at det er min føring i privat cuppen, der skal forsvares,” siger Jens Møller, der med tre sejre i den forrige DTC-afdeling på Padborg Park overhalede Per Poulsen i DTC Cuppen.


Jens Møller skal forsvare sin privat cup-føring.
(Foto: JensMoller.com)

”Nøgternt set er Per foran mig, når vi trækker de dårligste resultater fra, så realistisk set skal jeg køre to førstepladser hjem for at forsvare min position. Per fører 7-5 med førstepladser, og det bliver antallet af førstepladser, der bliver afgørende sidst på året. Det drejer sig om at være i top otte. Det så vi sidste gang på Padborg Park, og jeg føler mig bedre og bedre rustet, for hver gang jeg er i bilen.”

Løbet på Padborg Park var det hidtil bedste for Jens Møller, der udover at gøre rent bord i privat cuppen også kørte en tredjeplads hjem blandt profferne.

”Jeg skal bare forsøge at gøre det, jeg gjorde sidste gang, men det bliver selvfølgelig svært. Realistisk set bliver det svært at køre en generel tredjeplads hjem på Jyllandsringen, så jeg fokuserer meget på kampen med Per. Med den hårde fight, vi har, vil jeg gerne køre det mesterskab hjem,” siger Jens Møller.

Ved FDM’s 100 års Jubilæums GP Danmark hopper Casper Elgaard atter ind bag rattet i Team FDM Motorsports anden bil.

”Jeg håber på, at vi kan blive ved med at fortsætte vores positive fremgang i teamet,” siger den tidligere DTC-mester. ”Ved det sidste løb gjorde Jens det godt. Vi manglede stadig lidt fart til de hurtigste, men Jens kunne alligevel kæmpe med oppe foran.”

”Ved mit sidste løb var jeg tre tiendedele fra pole position, selv om det så betød, at jeg skulle starte syver, og hvis vi kan finde en tiendedel eller to, så kan jeg lege med, hvor det sker. Det er det, jeg håber på. Jeg har desværre ikke siddet i en racerbil i over to måneder, og det er selvfølgelig lidt af et minus, men nu må vi se. Jeg håber, at vi kan lege lidt mere med.”


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Jens Reno Møller
  • FDM Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •