Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

JM Racing godt rustet til årets Grand Prix

DTC Cup 
20/08/09 

I den kommende weekend stiller JM Racing op til årets Grand Prix på Jyllandsringen, der samtidig skal markere, at FDM i år fejrer 100 års jubilæum. Det sker med årets største felt i Danish Touringcar Championship, hvor JM Racing er repræsenteret af både Kasper Jensen (Aalborg) og Jens Ole Mathiesen (Grindsted).
 

”Det er dejligt, at der kommer flere biler på banen. Det er godt for klassen, og så glæder jeg mig til at få lidt mere trafik på racerbanen”, siger Kasper Jensen. Men det store felt får ham dog ikke til at skrue ned for ambitionerne.

”Det påvirker slet ikke mine forventninger, at vi denne gang er flere biler til start,” slår han fast. ”Jeg skal stadig forsøge at ramme top 8 i det første heat, og kan jeg gøre det, så kan alt ske i andet heat. Mine ambitioner er fortsat at blive blandt de tre bedste i privat cuppen og så opnå en top 8-placering i det samlede resultat.”


Kasper Jensen frygter ikke den øgede konkurrence.
(Foto: JM Racing)

Inden weekendens Grand Prix indtager Kasper Jensen en tiendeplads blandt de professionelle, mens han blandt privatkørerne er på en samlet placering som nummer tre.

”Jeg tror på, at det bliver en god weekend, for Jyllandsringen er en bane, jeg godt kan lide,” siger den unge nordjyde. ”Jeg glæder mig til at komme i gang igen, og heldigvis er der ikke gået så lang tid siden det sidste løb på Padborg Park. Ventetiden har ikke været så lang, så jeg føler mig godt rustet og klar.”

Også JM Racings repræsentant i Invitation Only er klar til at give den gas i weekenden på Jyllandsringen.

”Jeg føler i hvert fald, at vi er godt forberedte,” siger Jens Ole Mathiesen. ”Vi har nogle nye ting på min bil, og så må vi se, om det brister eller kan bære.”

”Rent konkret har vi fået installeret et nyt pumpesystem. Mine benzinpumper stod af forrige gang, hvor jeg næsten ikke kunne trække mig op ad langsiden. Vi har fået et helt nyt pumpesystem i, og det er vi spændt på at få prøvet af.”


Jens Ole Mathiesen kommer til start med nyt benzinpumpesystem.
(Foto: JM Racing)

Som sagt skal FDM’s 100 års jubilæum fejres ved den kommende løbsweekend, og det er glæder man sig hos JM Racing til at blive en del af.

”Det bliver sjovt og spændende at være med til at fejre et 100 års jubilæum på den måde, specielt når det så sker i en sæson, der har været en af vores allerbedste,” siger Jens Ole Mathiesen. ”Det er en af vores allerbedste sæsoner rent teammæssigt i JM Racing. Alle har været glade, og det er gået godt, selv om bilerne da har fået lidt smæk hist og her.”

JM Racing

Læs mere om:
  • Jens Ole Mathiesen
  • Kasper Juul Jensen
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •