Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Team Telesikring Racing ændrer opstilling

Danish
Touringcar
Challenge 

18/08/09 

John Nielsen og Team Telesikring Racing stopper samarbejdet i DTC
Da Team Telesikring Racing og John Nielsen ikke har opnået de resultater som man havde håbet at kunne realisere i årets Danish Touringcar Championship, og da gensidige forventninger ikke er blevet opfyldt, er parterne blevet enige om at stoppe samarbejdet allerede nu.
 

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke færdiggør sæsonen sammen, siger John Nielsen. - Jeg må indrømme, at mit comeback i DTC 2009 ikke blev det, jeg havde regnet med – på mange måder – og finanskrisen har sin indvirkning på alt, også her.

- Jeg vil gerne sige tak til Team Telesikring Racing, sponsorerne, konkurrenterne, DTC og alle andre involverede, som gjorde det muligt at komme tilbage. Fremtiden byder på mange udfordringer, og jeg glæder mig til at tage dem op, som de kommer.

- Det er med beklagelse, at vi stopper vores samarbejdet med John Nielsen, siger teamchef Peter Ager. – Vi havde begge forventet og håbet på en noget anderledes sæson end den, vi hidtil har været vidne til, og det er ærgerligt at skulle tage afsked med en af mine gamle helte.

Joachim Stephansen fortsætter
Beslutningen om, at John Nielsen og Team Telesikring Racing indstiller samarbejdet, har ikke nogen indflydelse på teamets anden kører, Joachim Stephansen, som også vil være at finde bag rattet i sin orange BMW ved det forestående Grand Prix på FDM Jyllandsringen.

- Mit mål for den kommende weekend bliver kort og godt at forsøge at fortsætte de gode takter, jeg viste ved sidste løb. For mig gælder det om at holde rytmen, fortsat have den gode fart og komme i top 3 i privatcuppen, siger Joachim Stephansen,

- Jeg har været glad for at køre i samme team som John Nielsen og syntes selvfølgelig, det er ærgerligt, at vi ikke gør sæsonen færdig sammen, men har forståelse for den fælles beslutning, som John Nielsen har truffet med Peter Ager.

Team Telesikring Racing


Læs mere om:
  • Joachim Stephansen
  • John Elgaard Nielsen
  • Team Telesikring Racing
  • Jyllandsringen
  • 23/08/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •