Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Corgi Legends Cars Championship

Racing Denmark på banen igen

Legends Cars 
20/08/09 

Efter mange års fravær fra de danske baner, vender Racing Denmark den kommende weekend tilbage til dansk motorsport. Det sker i Legends Cars klassen og køreren der skal i bilen er teamets tidligere chefmekaniker Flemming Nymark.
 

Racing Denmark har til Grand Prix weekenden lejet en Legends Car racer af Tom Pedersen fra Padborg Park, som i onsdags hjalp Flemming Nymark ved en kort test på banen.
Tom Pedersen udtalte i den forbindelse:
"Selv om testen forløb fint, skal Flemming Nymark ikke regne med at få det nemt ved Grand Prix'et. Det bliver nok det største Legends Car felt i år, og han skal nok regne med 13 - 14 hårde konkurrenter i løbene."

For Flemming Nymark, der udover at have været chefmekaniker i Racing Denmark teamet også er tidligere Formel Ford kører, bliver Grand Prix Danmark hans første tur på Jyllands-Ringen's lange layout.


Den tidligere Formel Ford kører Flemming Nymark skal nu prøve kræfter med Legends Cars.
(Foto: Racing Denmark)

Efter testen på Padborg Park udtalte Flemming Nymark:
"Der er ikke meget plads i sådan en Legends Cars racer, men den er fantastisk skæg at køre i - underholdningsværdien er stor, og den virker meget taknemmelig. Vi skal nu have justeret lidt på fortøjet, så er vil ellers klar til den fri træning på fredag eftermiddag."

Med sig til Grand Prix'et har Flemming Nymark sin chief engineer Bjarne Nielsen, der også har en fortid i Racing Denmark's formel team.


Flemming Nymark's arbejds plads ved Grand Prix'et på Jyllands-Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Første gang Flemming Nymark og de øvrige deltagere i Legends Cars klassen skal på banen er allerede fredag eftermiddag, hvor de kører deres fri træning klokken 16:20.
Lørdag skal de på banen to gange, først klokken 10:30 til tidtagning, derefter klokken 16:55 hvor de kører deres første løb.
Det andet løb køres søndag klokken 14:45.
Ved samtlige disse løb er Legends Cars deltagerne på banen sammen med Syver Race Cup kørerne.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Flemming Nymark
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Legends Cars
  •      ASETEK SIMSPORTS