Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Dobbelt program for Vesti

Special Saloon 
20/08/09 

- ved Grand Prix Danmark
Efter de sidste mange sæsoner kun at have kørt i Special Saloon Car klassen, debuterer Peter Vesti her i weekenden i Legends Car klassen ved Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen. Derudover stiller han også op i Special Saloon Car klassen med sin potente Toyota Supra.
 

Peter Vesti sprang det sidste Special Saloon Car løb på Padborg Park over, for i stedet at bruge tiden på at gøre Toyota Supra raceren Grand Prix klar. Det er den nu og han er meget spændt på at få afprøvet de ændringer der er foretaget på den under løbsbetingelser.


(Foto: Motorsporten.dk)

Der er tale om ombygninger og forbedringer på mange fronter på Supra raceren, hvor der har været størst fokus på motor, turbo system og undervogn.
Alle disse forbedringer har Peter Vesti testet i denne uge på Jyllands-Ringen, og bortset fra nogle små justeringer der skal foretages inden weekenden, var han meget tilfreds med testen.

"Det gik over al forventning, både motor og undervogn fungerer nu som det skal. Vi har i første omgang justeret ladetrykket ned til 1,5 bar, hvilket betyder at vi 'kun' har 500 hestekræfter til rådighed, men nu er det vigtigste at det hele kommer til holde og spille sammen - derefter kan vi skrue op for trykket igen og få nogle flere heste til rådighed" - udtalte en tydeligt tilfreds Peter Vesti i dag.


(Foto: Motorsporten.dk)

Udover at have testet i Toyota Supra raceren, fik Peter Vesti også tid til at teste i en Legends Car racer, den anden klasse han stiller op i ved Grand Prix'et.
Her blev det blot til 20 minutters test, men han fik da lige prøvet raceren, inden han i morgen kastes ud i den første fri træning.
"Det er en sjov lille racer, som man lige skal vænne sig lidt til, men det skal nok komme hen over weekenden" - slutter Peter Vesti.


Det bliver i en bil som denne at Peter Vesti får sin Legends Cars debut.
(Foto: Motorsporten.dk)

Med deltagelse i to klasser er der lagt op til et hårdt program for Peter Vesti og hans hjælpere, og deres tidsplan ser således ud:

DagTidKlasseKørsel
Fredag den 21. august16:20Legends CarsTræning
16:40Special Saloon CarTidtagning 1
Lørdag den 22. august10:30Legends CarsTidtagning
11:55Special Saloon CarTidtagning 2
16:55Legends CarsRace 1
Søndag den 23. august11:15Special Saloon CarRace 1
13:55Special Saloon CarRace 2
14:45Legends CarsRace 2

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Peter Vesti
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Special Saloon
  •