Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Nyt uheld for Tom K

DTM 
17/08/09 

DTMTom Kristensens chancer for at vinde årets DTM blev i dag reelt udspillet på Nürburgring, da han atter var udsat for et uheld. Efter en flot start, der førte ham fra en 8.- til en 5.-plads, fik danskeren et skub bagi og spandt af banen. Han var i stand til at køre i pit og fortsætte på nye dæk, men skaderne var så store, at teamet efter et dusin omgange med mange overhalinger kaldte ham ind.
 

"Jeg fik en rigtig god start, men blev i udgangen af sving fem ramt hårdt på højre baghjul, formentlig af min teamkollega Oliver Jarvis. Når du bliver ramt på baghjulet, er du reelt forbi og kan ikke reagere på kontakt. Det var endnu en frustration i et DTM-år, hvor jeg ikke har haft den store medvind siden første løb. Heldigvis fik Audi en fire-dobbelt sejr, så jeg vil nu bruge dette mit sidste år i standardvogne til at hjælpe teamet til forhåbentlig at vinde den tredje titel i træk. Det er aldrig er sket før i DTM's nyere tidsalder," siger Tom Kristensen.


Tom Kristensen måtte i weekendens DTM-løb på Nürburgring parkere bilen i pitten efter at være blevet sat af på første omgang.
(Foto: Audi Motorsport)

Martin Tomczyk tog sin første sejr i to sæsoner foran kollegerne Timo Scheider og Mattias Ekström, der til gengæld kan lune sig over nu at ligge nummer et og to i mesterskabet. Scheider fører med 35 point, hvilket er ét flere end svenskeren, der atter har fem point ned til englænderen Gary Paffet i Mercedes.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Nürburgring
  • 16/08/09 - Nürburgring - DTM
  •