Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Bakkerud tilfreds efter kvalifikation

DTM 
15/08/09 

DTM- og en stor tak til de danske fans
Det var en yderst veloplagt Christian Bakkerud, som kunne rapportere tilbage fra DTM kvalifikationen på Nürburgring, før løbet søndag eftermiddag.
 

Det gik lige som han havde håbet; Christian satte sin Team Kolles Audi på 18. pladsen. Han var derudover den hurtigste 2007 kører, og slog dermed sine to holdkammerater og er ikke mindst tæt på de hurtigere 2008 biler. Men vigtigst af alt; så var Bakkerud glad for at se sine danske fans vifte Dannebrog med Christians navn skrevet med store typer på det!


(Foto: motioncompany)
”Ja det gik faktisk lige som jeg havde ventet. Jeg synes dog at vi skulle have været i stand til at slå Stoddart i 2008 Mercedes´en, men trods dette så er jeg rimeligt godt tilfreds. Selvom vi fandt ekstra tid i bilen, så havde det kun betydet en ekstra plads eller to.”

”Bilen er rimelig okay, og jeg er sikker på at vi kommer til at nyde godt af de lange stints på de samme sæt dæk. Vi har farten over distancen.”

”Jeg forventer i øvrigt, at løbet kommer til at blive hårdt. Det bliver både varmt og umådeligt udmattende, på grund af temperaturerne og luftfugtigheden. Men for mig er det faktisk en fordel, jeg træner meget og er vant til de høje temperaturer.”

”Men frem for alt; et meget stort tak til mine danske fans! Det er første gang at jeg har set Dannebrog med mit navn skrevet på det. Normalt står Tom Kristensens navn først, men denne gang er Dannebrog mit helt alene!”

”Det er en fantastisk følelse, og jeg vil gerne sikre at de danske fans der har taget det med ved, at jeg har set det. Og det gør mig så utroligt glad. Tusinde tak!”

DTM løbet på Nürburgring starter klokken 14.03. DTM kan følges på den officielle tyske TV kanal ARD. Alternativt sendes det live med dansk kommentering ved Lars-Christian Brask og Peter Nygaard på Canal+ Sport 2.

Tidsplanen for DTM løbet på Nürburgring:

Søndag den 16. august:
09:35 - 10:05 hrs Warm-up
14:03 - Løb

Aslak Vind
Press Officer
Christian Bakkerud


Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • Team Kolles & Heinz Union
  • Nürburgring
  • 16/08/09 - Nürburgring - DTM
  •