Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Tæt kamp i DTM

DTM 
15/08/09 

DTMTom Kristensen havde farten til at komme med på de forreste rækker i lørdagens DTM-kvalifikation på Nürburgring, men manglede på den afgørende runde et par tiendedele. I stedet skal danskeren starte fra fjerde række i morgen eftermiddag.
 

”Det var en svær tidtagning for mig og mit team at ramme den rigtige opsætning i. I første kvalifikationsrunde havde jeg lidt for meget overstyring, men alligevel lå jeg nummer fem. I anden runde var bilen mere neutral, og jeg lå firer. I tredje runde endte jeg så med lidt understyring, formentlig fordi det blev varmere på banen. Jeg havde to hurtige omgange til at sætte en god tid, men på den første var jeg lidt for langsom i sektor tre, og på den anden var jeg for langsom i sektor 1. Havde jeg ramt den rigtige runde, ville jeg have været blandt de sidste fire, der ville få endnu en chance til at afgøre placeringen på de forreste pladser. Nu må jeg i stedet starte som otter, fordi jeg manglede et par tiendedele af et sekund - så tæt er det på en bane som Nürburgring,” siger Kristensen, der dog stadig tror på et bedre resultat søndag:


(Foto: Audi Motorsport)

”Jeg hentede 12 placeringer i seneste løb på Oschersleben efter at være sendt bagest på grund af en tidsstraf, så mon ikke der stadig er fart i den gamle til et par overhalinger,” spørger feltets ældste chauffør.

Danskerens Audi-kollega Martin Tomczyk starter søndag fra pole, mens den mesterskabsførende brite Gary Paffett gav sig selv enorme problemer ved kun at kvalificere sig som nummer 16.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Nürburgring
  • 16/08/09 - Nürburgring - DTM
  •