Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Corgi Legends Cars Championship

Hårdt arbejde gav gode resultater

Legends Cars 
15/08/09 

Padborg Super Prix gav Ronnie Bodekær og WMmotorsport en del udfordringer, dog ikke værre end, at de alle hurtigt blev løst.
Lørdag kørte Ronnie til træning med en bil, som han forventede var konkurrence klar, men dette viste sig, at være en drøm, der ikke kunne leve op til virkeligheden.
 

På vej fra teltet over til banen mærker Ronnie hurtigt, at bilen ikke er som den plejer. Den trækker meget til højre, og dette er klart ikke en fordel, da banen jo primært drejer til venstre. Så efter nogle knap så tilfredsstillende tider i træningen, måtte Ronnie og team i gang med, at tjekke bilen.
De blev hurtige enige om, at sporingen skulle justeres. Dette løste imidlertidig ikke problemet, men tiden var knap og Ronnie, måtte kører til tidtagning med en bil, der stadig ikke var optimal.


(Foto: WMmotorsport )

Tidtagningen endte som træningen, en bil, der ikke kunne præstere tider til topplaceringer og Ronnie måtte derfor nøjes med en 5. plads til heat 1.
Efter tidtagningen var der endnu mindre tid til, at lave bil i, inden heat 1, men det var en nødvendighed at finde fejlen, inden heatet.

Efter at have prøvet alt, ifølge teamet selv, måtte de hente eksperthjælp fra en erfaren kører og teamejer, Jørgen Weinreich. Efter en hurtig tur på flyvebanen, konstaterede Jørgen og Ronnie, at det måtte være styrestangen, der lavede problemer.
Efter en meget effektiv og professionel reparation af bilen fra teamets mekanikere, nåede Ronnie lige nøjagtig til start inden pit udkørslen blev lukket.

Heat 1 startede godt, Ronnie avancerede fra 5. pladsen til 3. pladsen inden første sving, allerede efter sving 2 havde han taget en placering mere. En kørerfejl fra Svante Askov, gjorde det nemt for Ronnie at indtage 1. pladsen i 2. omgang.
Resten af heatet blev en hård kamp mellem Ronnie og Lars Lindholst, hvor Ronnie blev vinder af heat 1, stærkt efterfulgt af Lars Lindholst og Jim Christensen.


(Foto: WMmotorsport )

I heat 2 skulle Ronnie starte 6, da de 6 første bliver vendt om. Her fik Ronnie endnu en god start, dog med lidt hjulspind. Ronnie avancerede fra 6.pladsen til 4. pladsen inden sving 2.
På 3.omgang bliver Ronnie kørt af inden opløbssvinget, men slap heldigvis med at spinde rundt og kunne derefter fortsætte jagten på 1. pladsen som nummer 3.
Ronnie slutter 2. heat som nummer 2, men desværre bliver der efter løbet lagt protest på Ronnie, da man mener, at han har overhalet i gulflagzone. Dette er der flere, der mener at have set, dommeren har dog ikke modtaget nogle reporter fra flagfolkene på Padborg, så Ronnie slipper med en mild straf, da der ikke er konkrete og uvildige øjne på sagen.
Han slipper med et gult kort og 3 straf sekunder til næste løb, som afholdes på Jyllandsringen 21. - 23. august.


(Foto: WMmotorsport )

Ronnie fører stadig Legend cuppen, dog er kampen i toppen meget tæt. Så intet er afgjort før det sidste heat er kørt til finalen.

Ronnie Bodekær 125 point
Lars Lindholst 119point
Paw Klamer 95point

WMmotorsport
Mette Bodekær Stubberup


Læs mere om:
  • Ronnie Bodekær
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Legends Cars
  •      ASETEK SIMSPORTS