Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Sports Cup Endurance

Thiim og Kern fører Porsche Sporscup Endurance

Porsche
Sports Cup
Endurance 

11/08/09 

Med en klassesejr ved 4. afdeling af det tyske Porsche Sportscup Endurance på Eurospeedway Lausitzring i det østtyske udbyggede Kurt Thiim og Lars Kern deres føring i mesterskabet.
 

Med en startplads som nummer 11 i 2-timers løbet var det klart at det ville blive svært, dertil blevet løbet afviklet i over 30 graders varme, så specielt dækkenes opførsel over distancen skulle blive afgørende.

"Efter mit stint på 70 minutter var der stadig gummi tilbage, vi lå på det tidspunkt på første pladsen generelt, så Lars kunne med sine friske dæk gå til angreb. Vi faldt tilbage på en 4. plads generelt, men vandt klassen med ca. 60 sekunders forspring" - slutter Kurt fra Luxemburg.

Næste løb køres på Spa-Francorchamps banen i Belgien den 13. september, hvor Porsche Vogelgesang teamet håber på ny succes.

Team Thiim


Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Lars Kern
  • Team Vogelgesang Motorsport
  •