Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Suzuki Swift Challenge

Henrik Sørensen stadig i front

Swift Challenge 
11/08/09 

Heat 1
Weekendens løb gik godt sådan da. Henrik Sørensen, Helsinge skulle starte 3 i første heat, men inden første opløbssving var han oppe på en andenplads, lige efter Nick Reimersø. Der blevet ikke tøvet et sekund fra Henriks side idet han prøvede flere angreb på Nick Reimersø for enden lang siden.
 

Løbet endte dog med en anden plads til Henrik Sørensen, som også kørte hurtigste omgangs tid, men det er som bekendt ikke dette som tæller, fortæller Henrik Sørensen i telefonen på vej hjem fra Padborg.


Henrik Sørensen i jagten på første pladsen i Suzuki Swift Challenge.
(Foto: Marius Sørensen)

Peter Sørensen, Helsinge havde desværre ikke heldet med sig i første heat idet hans hovedafbryder af ukendte årsager lige pludselig sprang op. Hvilket resulterede i at Peter desværre måtte en tur ud af bilen for derefter at trykke nødstoppet ind igen for herefter at tage kampen op.

Heat 2
Søndag skulle Henrik Sørensen starte som nummer 2, hvilket han havde indstillet sig på. Men det skulle senere vise sig at være ganske anderledes, 1 time før start kom den officielle startliste, der skulle Henrik pludselig starte som nummer 18, ikke lige det Henrik Sørensen havde regnet med.
Løbsledelsen havde besluttet at ændre start procedure, af hvilken årsag kendes ikke. Men som Henrik siger, vi må få det bedste ud af det, uden alt for mange buler.
Heat 2 bliver sat i gang og inden første omgang havde Henrik Sørensen avanceret mange pladser. Det blev et heat præget af mange på- og afkørsler hvilket ikke gjorde det nemmere for Henrik Sørensen at køre sig op igennem rækkerne. Men resultatet blev en god solid anden plads uden buler.


Peter Sørensen kæmper sig op på en fjerde plads i andet heat.
(Foto: Marius Sørensen)

Peter Sørensen skulle efter hans uheld om lørdagen starte som nummer 28. Peter var fra start kanon kørerende og havde ligeledes inden første omgang avanceret mange pladser, Peter kunne efter det hårde arbejde inkasserer end fjerde plads, men dog meget tæt på at overhale den tidligere Saxo cup kører Jørn Vestergaard som debuterede i denne weekend i Suzuki Swift Challenge.
Vi glæder os til at køre race med Jørn Vestergaard. I gamle dage var det vores fædre som kørte race mod hinanden, Jørn Vestergaards far Peter Vestergaard, Esbjerg og Henrik og Peter Sørensens far Bent Sørensen, Helsinge som bla. andet kørte jordbane på Korskroen tæt på Esbjerg.


Henrik Sørensen, Helsinge og Jørgen Hansen, Skærbæk på vej igennem pitten med som man se alt for høj hastighed.
(Foto: Marius Sørensen)

Stillingen i Suzuki Swift Challenge er således at Henrik Sørensen stadig er i front, men som Henrik udtaler intet er vundet før det ternet flag vifter. Der mangler på nuværende tidspunkt 3 afdelinger af Suzuki Swift Challenge, kampen er tæt om første pladsen mellem Henrik Sørensen, Helsinge og Nick Reimersø, Tåstrup. Mens der på tredje pladsen ligeledes er en tæt kamp mellem Peter Sørensen, Helsinge og Kenny Rossen, Padborg

Næste løb køres den 29. august på Ring Djursland.

Sørensen info


Læs mere om:
  • Henrik Sørensen
  • Peter Sørensen
  • Padborg Park
  • 09/08/09 - Padborg Park - Swift Challenge
  •