Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Nu mangler vi noget test

Advan Cup 
11/08/09 
Yokohama

Kim Holmgaard fik resultatmæssigt ikke den week-end, han havde håbet på og oven i købet måtte han udgå af dagens andet heat. Alligevel er han i godt humør, når han ser tilbage på løbet på Padborg Park.
 

Kim Holmgaard fik resultatmæssigt ikke den week-end, han havde håbet på og oven i købet måtte han udgå af dagens andet heat. Alligevel er han i godt humør, når han ser tilbage på løbet på Padborg Park. "Jeg synes, vi har gjort store fremskridt med bilen. Det afspejler sig ikke rigtigt i resultaterne denne gang, men jeg tror, vi så småt er ved at have fået den på plads. Nu mangler vi bare nogle tests til at få detaljerne justeret ind. I øjeblikket bruger vi løbsweekenderne til at teste og det er ikke ideelt," vurderer Kim Holmgaard.


(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

I dagens første heat kørte Kim Holmgaard sig til en 10. plads efter han blev sinket en del af en kollision foran ham. Han måtte helt udenfor banen for at undvige og det betød, at han faktisk slet ikke kom forbi, før uheldet havde opløst sig selv og alle kørte videre. Herefter havde han en længere kamp med Peter Obel og de to havde mange udbremsningsdyster for enden af langsiden. En disciplin, hvor Kims Chevrolet Nubira tidligere var noget en håndfuld, men efter teamet har kureret bremseproblemerne var bilen bomstabil under nedbremsningerne fra topfart og det lykkedes da også Holmgaard at bremse sig forbi. Yderligere avancement var dog ikke muligt, da duellen havde kostet megen tid.

Andet heat blev en kort affære. "I BigMag svinget forsøger jeg at dykke indenom Bruno Rasmussen, men da han mangler sit sidespejl i venstre side, opdager han mig ikke og vi rammer hinanden. Fra da af styrede bilen slet ikke som den skulle, så jeg valgte at køre i pit for en sikkerheds skyld," fortæller Kim Holmgaard.


(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

En trist afslutning på løbet på Padborg Park, men Kim Holmgaard har allerede rettet blikket fremad. "Vi har brug for en dag, hvor vi stille og roligt kan afprøve forskellige indstillinger. I en løbsweekend kører vi jo relativt få omgange og vi venter flere timer imellem hver gang vi er på banen. Det gør det vanskeligt at arbejde sig metodisk frem imod en idealopsætning, men det håber jeg, vi kan nå inden næste Grand Prix'et på Jyllandsringen," slutter Kim Holmgaard.

Henning Smed

Chevrolet Motorsport Danmark

Læs mere om:
 • Kim Holmgaard
 • Chevrolet Motorsport Danmark
 • Perfection Racing
 • Padborg Park
 • 09/08/09 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her